Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Július 12. 14:37, szerda | Helyi

Elkezdődött a Kossuth Ferenc utca, Szárcsa- és Páva utca között határolt ingatlanok előtti területének a felújítása

Elkezdődött a Kossuth Ferenc utca, Szárcsa- és Páva utca között határolt ingatlanok előtti területének a felújítása

Ma reggel kezdődött a Kossuth Ferenc utca, Szárcsa- és Páva utca között határolt ingatlanok előtti területének a felújítása. A beruházás során az érintett szakaszon a burkolat felújítása, valamint csapadékvíz elvezetése valósul meg, mintegy 575 m2-en.

A beruházás értéke bruttó 34.237.162 Ft - a teljes összeget Cegléd Város Önkormányzata biztosítja saját forrásból. A kivitelezés során a burkolat felújítás mellett zöld felületek is kialakításra kerülnek virág kazetták telepítésével, valamint fák ültetésével. A növények öntözését automata öntöző rendszer fogja biztosítani. A felújítással érintett területen utcabútorok (padok, szemetesek) és kerékpártárolók is kihelyezésre kerülnek.

A felújítási munkák alatt az üzletek megközelítése zavartalanul biztosítva lesz. Annak érdekében, hogy a munkálatok a lehetőségekhez mérten a legkisebb fennakadást okozzák, az érintett szakaszon 3 ütemre bontják a kivitelezést. Az első ütemben a Páva utca és a Gyarmati udvar kapubejárójáig kerül felbontásra a járdaszakasz, mely a teljes helyreállítást követően a gyalogos forgalom részére visszaadásra kerül. A második ütemben Gyarmati udvar és a József Attila utca közötti szakaszt, a harmadik ütemben pedig a József Attila utca és a Páva utca közötti szakasz kerül kivitelezésre.

A munkálatok befejezésének várható időpontja 2023. augusztus 31.

(Fotó: Szokolai Attila)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció