Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2012. Október 29. 17:52, hétfő | Bulvár
Forrás: Blikk

Elítélték Gáspárékat

Elítélték Gáspárékat

Ítéletet hirdetett a bíróság Gáspár Győző (39) és Balla Bea (39) adócsalási ügyében.

Hiába borult ki nyilvánosság előtt, hiába fenyegetőzött öngyilkossággal és hiába a jól felépített védekezés, 1 év 8 hónap börtönt kapott, de három évre felfüggesztve az énekes-showman. Feleségét szintén felfüggesztett börtönre ítélték, 1 év hat hónapot kapott, három évre szintén felfüggesztve. Az ítélet nem jogerős.

Győzikét az adóbevételt jelentősen csökkentő, két rendbeli adócsalás bűntette és annak bűnsegédlete, csalás és folytatólagosan elkövetett magánokirat hamisítás miatt ítélték el. Bea asszonyt ugyanezen bűncselekményekben, a menedzserüket pedig csak bűnsegédlet és magánokirat-hamisításban találta bűnösnek a bíróság.

A vádiratban több mint 22 milliós adócsalással a vádlottak padjára került házaspár és a bűnsegédjük hétfőn a havazás ellenére időben érkezett az ítélethirdetésre.

- Inkább maradtam volna hentes, ha ezt tudom, nem akarok híres lenni - mondta ártatlanságát hangsúlyozva és a vádbeli bűncselekményeket tagadva Győzike. - Én vagyok Gáspár Győző, egy országnak példát kell mutatnom. Ha egy ilyen származású ember elvesz valamit, az kétszer annyinak számít - mondta, hosszasan sorolva nehéz fiatalkorának és életének egyéb történéseit. Azt is állította, hogy ügye sajtóvisszhangja miatt esett el egy filmszereptől, így nem jutott pénzhez, amiből törleszthetett volna az adóhivatalnak.

Felesége, Balla Bea, akit több mint 10 millió forintos adócsalással, és bűnsegédlettel vádoltak, határozottan, de kapkodva papírból olvasta föl mondandóját. - Megpróbálok tömörebb lenni, az egész ügy alatt semmilyen vallomást nem tettem, de Attila, a menedzser nélkül a műsorok nem jöhettek volna létre, a média befolyásolja ellenünk a közvéleményt, és a bíróságot is. Az ügyész súlyosbításnak értékelte, hogy luxusban élünk, de ez a műsor koncepciója volt, minden a férjem akarata szerint történt. Nem érzem magam bűnösnek, nem követtem el bűncselekményt - mondta Bea.

Menedzserük, B. Attila, csak annyit mondott: nem érzi magát bűnösnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.