Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Július 01. 14:38, péntek | Helyi
Forrás: InfoCegléd

Egy pörgős nap

Egy pörgős nap

Forró nyári nap, pezsdítő ritmusok, hűsítő koktélok és egész napos fürdőzés.

Ezekkel az élményekkel gazdagodhatnak azok, akik kilátogatnak az Aqua Centrum csúszdapark július 16-i rendezvényére. 

A tavalyi fesztivál sikerén felbuzdulva idén újra megrendezésre kerül a létesítményt üzemeltető cég önálló, országos színvonalú rendezvénye a II. Salsa és Koktél Fesztivál.
A fesztivál első vendégei, a fürdő előtt álló termetes szalma pár már megérkezett és alkalomhoz illő öltözékükben már messziről csalogatják a vendégeket.

 

Azokat, akik részt vettek a tavalyi első fesztiválon, idén már nem kell nagyon csalogatni. Sokan már akkor eldöntötték, hogy „jövőre veletek ugyanitt”. A rengeteg pozitív visszajelzést követően a szervezők részéről nem is volt kérdés, hogy idén újra nekivágnak, és (ha lehet), még színesebb és gazdagabb műsorkínálattal várják a vendégeket.

 

A fesztivál célja, hogy összehozza, és egy helyre tömörítse a zene, a tánc és a fürdőzés szerelmeseit. A rendezvényen bemutatkozó salsa iskolák növendékei és a fellépő táncosok igazi forró hangulatot varázsolnak a helyszínre, a lelkes amatőrök pedig néhány egyszerűbb mozdulatot el is sajátíthatnak. A cipősarkakat koptató produkciók mellett sztárvendégekkel is kedveskednek a populárisabb műfajt kedvelőknek. Az idei sztárfellépők között ott lesz a Fivérek, Lajsz András és a Latin Combo. A táncban és a csúszdázásban megfáradt vendégek kényelmesen elhelyezkedve egy 12 m2-es kivetítőn követhetik nyomon az eseményeket.

 

A lendületes műsorszámokat egyéb izgalmas kísérőprogramok egészítik majd ki, mint pl. a masszázsbemutató, vagy a koktélkirálynő választás. Jegyek még elővételben is kaphatóak, de ha valakit csak az esti programok érdekelnek, Éjszakai Fesztiváljegyet is vehet, mely 18.00 órától érvényes.


Az egész napos felhőtlen kikapcsolódáshoz mindenekelőtt jó időt és mindenkinek jó szórakozást kívánunk!


Részletes program

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció