Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Május 15. 16:44, hétfő | Helyi

Egy oda, egy ide

Egy oda, egy ide

Nagyszerű idő és remek körülmények között játszhattak a csapatok a vasárnapi bajnoki mérkőzésen, a Tiszaligetben.

Jól kezdtük a mérkőzést, az első percektől már kisebb-nagyobb lehetőségeink adódtak, ismét Asztalos volt a legaktívabb. A hazaiaknak a 12. percben adódott először lehetősége, az is egy nem túl jól elvégzett szabadrúgása után.

A támadójátékunknak nem tett jót, hogy a 12. perc tájékán Fröhlichet hátba térdelték, ami miatt nem is tudta folytatni a mérkőzést. Nem sokkal később azonban a Fröhlich pozíciójában játszó Asztalos remek labdával ugratta ki Albert Ádámot, aki elgurította a hazaiak kapus mellett, de sajnos a kapu mellett is a labdát. A mérkőzés legnagyobb helyzete volt ez, mint utólag kiderült.

A 20. perc környékétől a Szolnok átvette az irányítást, legalább is a labdajáratás tekintetében, de a lehetőségek még mindig csak előttünk adódtak, de sajnos az utolsó pillanatban mindig rossz megoldást választottunk.

A második félidőben maradt a szolnoki labdabirtoklási fölény, de sajnos már nem tudtunk veszélyes ellentámadásokat vezetni, a hazaiak előtt pedig több lehetőség is adódott, bár komoly veszélyt egyik se jelentett.

A 67. percben aztán a labdabirtoklási fölény ellenére elmondható, hogy a semmiből kapott egy tizenegyest a Szolnok, amit ugyan Mursits nagyszerűen védett, de a kipattanót berúgta a kapuba a hazai támadó.

A gól után próbáltuk minél előbb feljuttatni a labdát a szolnoki kapu elé, labdatartásban is átvettük az irányítást, de nem tudtunk helyzetet kialakítani, míg a Szolnoknak voltak veszélyes támadásai, de a kaput egyik sem veszélyeztette.

Az akarásnak aztán nem nyögés lett a vége, a 94. percben elvégzett szöglet után a felfutó Mursitsot rántotta le a hazai játékos a tizenhatoson belül. A jogosan kiosztott büntetőt Takács értékesítette, ami után a játékvezető azonnal lefújta a mérkőzést.

Vasárnap a jövőre az NB I-ben induló Puskás Akadémia lesz az ellenfelünk Albertirsán.

👨 Miskei Attila vezetőedző:
Nagyon kiélezett mérkőzés volt, jól játszott az ellenfelünk, mi is felnőttünk hozzájuk. Úgy gondolom, hogy ha a mérkőzés elején belőjük a helyzeteinket, akkor könnyebb mérkőzés lehetett volna. Felkészültünk az ellenfelünkből, tudtuk, hogy mit fognak játszani, de sajnos egy tizenegyesből gólt kaptunk, de a végén egyenlíteni tudtunk. Mindenféleképpen a Sopron mérkőzés utolsó percéig küzdeni fogunk a bentmaradásért.

Kezdőcsapat:
Mursits - Peres, Nagy, Preklet, Farkas - Fröhlich, Takács, Lengyel - Albert Á., Asztalos, Tihanyi

Cserék:
Fröhlich helyén Szabó
Lengyel helyén Tóth
Tihanyi helyett Kovács

Gól:
Takáncs (bünt.) 94. perc

Kőházi Ádám

#cegledivse #hajracegled #cegledifoci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció