Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2015. Szeptember 27. 16:41, vasárnap | Helyi sport

Egy nem túl szép és nem túl izgalmas mérkőzés

Egy nem túl szép és nem túl izgalmas mérkőzés

Péntek este a Ceglédi KK SE veretlen csapata Tatabányára látogatott, ahol sajnos megszakadt a sikersorozat

Várakozás szerint jó mérkőzést kellett volna látnunk. Sajnos a valóság ennek pont az ellenkezője. Mind két csapat mélyen a maga tudása alatt teljesített, így nem túl szép és nem túl izgalmas mérkőzést láthattunk.

Az első félidőben a Tatabánya csak befejezésben volt pontosabb, viszont a játék képe alapján teljesen egyforma csapatokat figyelhettünk meg. A második félidőben a haza fél védekezése valamivel felkeményedett, ezért sikerült egy kicsit nagyobb előnyt szerezniük, amit meg is tartottak a végéig.

Kökény István nyilatkozata:
„A mérkőzés folyamán volt 1-2 olyan periódus, amikor a tatabányai csapat a hibáinkat nagyon precízen ki tudta használni és ez meghatározta a mérkőzés képét és végeredményét. Többször voltunk ember hátrányban és kettős ember hátrányban is a mérkőzés folyamán, amit pontosan, gólra váltott az ellenfél. Úgy gondolom, hogy annak ellenére, hogy többször 4-5 gólos hátrányba is kerültünk a második félidő folyamán, végig szorosan tudtuk tartani a mérkőzés állását. Ez a küzdeni tudásunkról ad tanúbizonyságot. Erre, lehet a jövőben építeni. Azonban el kell fogadnunk, hogy ilyen kerettel rendelkező ellenféllel szemben, csak koncentráltabb helyzetkihasználással lehetünk eredményesebbek.”

Grundfos Tatabánya KC – Ceglédi KKSE: 27-24 (13-10)

Ceglédi KKSE:Abramovic, Mojsilov, Bősz (kapusok), Országh, Tóth, Hódi, Kun, Sipeki, Borsos 3, Lepsényi 6, Andelic 4, Perisic 3, Megyeri 1, Bíró, Grbovic 7.

fotó: Kisfaludi István (infoCegléd fotóarchívum)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem