Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Július 11. 20:49, hétfő | Helyi
Forrás: InfoCegléd

Egy forró nap

Egy forró nap

Mintha az égiek is grilleztek volna, olyan idő fogadta az első Ceglédi Grill Fesztivál résztvevőit szombat délelőtt a Jazz Cafe kerthelyiségében.

Akár a puszta grill rácsokon és sütőlapokon is megsültek volna a húsfélék a nagy melegben, ám a rutinos versenyzők ezt sem bízták a véletlenre. A meghirdetett versenyre hat lelkes csapat jelentkezett, hogy összemérje „sütnivalóját”. A tét nem kicsi volt, a legjobb csapat ugyanis hazavihette a fődíjat „álmai grillsütőjét”. Izzott a levegő a Jazz Cafe udvarán, a csapatok igyekeztek hát a legjobb formájukat hozni.

Forogtak a húsvillák, füstöltek a rácsok, készültek a finomabbnál finomabb fogások. Mindenkinek volt egy biztos receptje, egy már kitapasztalt, jól működő módszere az ízek előcsalogatására. Az elkészült grill ételeket egy szakértő zsűri bírált el, s az ő döntésük alapján született meg a végeredmény is.

A vidám hangulatú, családias rendezvényen senki nem maradt éhen, sokan már a levegőben szálló illatokkal is elteltek.
Az ebéd után megpihent résztvevőket a verseny után egy egész estés buli várta. A délután háromkor elkezdődő koncertsorozat fellépői között ott volt a Play és a Gríz zenekar. Este hét órától Dj Beró rázta fel a közönséget, hogy igazán formában legyen a két órán át tartó Zanzibár koncertre.

A fesztivál hangulata magáért beszélt. Bízunk benne, hogy a Ceglédi Grill Fesztivál hagyományteremtő lesz a városban és jövőre is megrendezésre kerül, hogy aki idén esetleg nem tudott elmenni, az jövőre pótolhassa az élményt.
 

Címkék: jazz cafe

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció