Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Július 08. 14:19, péntek | Helyi
Forrás: InfoCegléd

Egy dobás Ungváriért

Egy dobás Ungváriért

Tegnap este jótékony szándék töltötte meg a művelődési ház színháztermét.

Tegnap este jótékony szándék töltötte meg a művelődési ház színháztermét.

Az előadásra érkező vendégek mind azzal a szándékkal érkeztek, hogy segítő jobbot nyújtsanak Ungvári Attilának, a ceglédi judo szakosztály 22 éves Európa Bajnok sportolójának.
Ungvári Attilát március óta doppingvétséggel gyanúsítják és a bírói határozat szerint 2 év eltiltást kapott, aminek értelmében Attila nem vehet részt a soron következő Londoni olimpián sem. A sportoló ügyvédje, Dr. Ruttner György 10 millió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki bármilyen perdöntő bizonyítékot tud szolgáltatni az ügy tisztázására. A felajánlott összeg felét már rendelkezésre áll, a fennmaradó összeget egyéb forrásokból szeretnék összegyűjteni.

Attilának egy nagyszabású jótékonysági gálát szerveztek pártfogói, annak érdekében, hogy összegyűljön az ügyében felajánlott nyomravezetői díj hiányzó összege. A nemes cél érdekében a rendezvényeken fellépők lemondtak tiszteletdíjukról is.

Összekötve a kellemeset a hasznossal az esten résztvevő vendégek egy jó hangulatú gálán vehettek részt. A fellépők között ott volt Nagyidai Gergő színművész, Kőhalmi Ferenc Európa-bajnok bűvész, Illés Renátó Európa-bajnok artista, a Gold-Dance világbajnok showtánc duo, a CVSE Fitness és Judo Szakosztály EB és VB bajnok sportolói, Oláh Ibolya énekesnő és Gáspár Győző is. Azt, hogy „Győzike” mennyire emelte az est fényét és hangulatát, azt döntsék el a résztvevők. Az est műsorvezetője Stohl András volt, aki elmondta az Óda a sporthoz című verset.


 

Az esten készült további kép megtekinthető a KÉPGALÉRIÁBAN

Fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció