Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Május 09. 13:52, szerda | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Egerben sem sikerült nyerni

Egerben sem sikerült nyerni

Az NB II-es labdarúgó bajnokság soron következő fordulóján csapatunk a második helyen álló egri csapat vendégeként lépett pályára.

Jól kezdtük a mérkőzést, sokat birtokoltuk a labdát és inkább mi irányítottuk a játékot, de nem voltunk elég bátrak és pontosak az egri kapu előtt, így gól nélküli állással mentek a szünetre a csapatok.

Az első félidőben mutatott játék alapján bizakodóak voltunk, hiszen bár tartalékos csapattal vágtunk neki az egri túrának, közelebb álltunk a gólszerzéshez, mint a hazaiak. A második játékrészben pedig már nemcsak bizakodtunk, hanem örültünk is, hiszen Medgyesi hatalmas bombájával megszereztük a vezetést. Sajnos azonban sokáig nem örülhettünk, mert néhány perccel később a hazaiak kihasználták, hogy pár percre létszámfölénybe keveredtek. Szkunc ugyanis hatalmasat kapott a fejére (20 méterre az egri kaputól) de a játékvezető nem látott szabálytalanságot. Mikor kirúgtuk a labdát, hogy ápolni lehessen, kiderült, hogy alaposan felszakadt a feje, így el kellett látni a pályá szélén, ezalatt pedig a hazaiak egy szintén jól helyezett lövéssel egyenlíteni tudtak.

A folytatásban pedig már hiába hajtott a csapat, nem örülhettünk, hiszen előbb egy kapunk előtt elkövetett hibát góllal büntetett a hazai csapat, majd néhány perc múlva emberhátrányba kerültünk, mikor egy meccsenként sokszor előforduló apróbb szabálytalanságnál a játékvezető második sárgalappal öltözőbe kóldte Tóth Marcit. A hajrá negyedórájában is próbálkoztunk az egyenlítéssel, de sajnos hiába...

Egri FC - Restart-Ceglédi VSE 2-1 (0-0)

Eger: Sztankó – Preklet, Katona A., Knakal, Hamouz – Cs. Pavicsevics – Romhányi (Benunesz, 58.), Dobrics, Fakras Á. (Bojtor, 88.) – Koós, Pisanjuk (Benke, 79.)
Cegléd: Bácskai – Tóth M., Ladiszlai, Koncz Zs., Vincze Z. – Szkunc (Markó, 63.), Sándor I. (Szabó M., 89.), Kenderes, Juhász D. – Rebrik (Eke, 75.), Medgyes
Gól: Medgyesi (0–1) az 52., Cs. Pavicsevics (1–1) az 59., Pisanjuk (2–1) a 68. percben
Piros lap: Tóth M. (második sárga lap után) a 73. percben

Edzői nyilatkozatok

Simon Antal: "Nagyon nehéz mérkőzés volt, amelyen a Cegléd nagyon jól játszott. Labdabirtoklásban is fölénk kerekedtek. A fordulópontot Csedomir Pavicsevics gólja jelentette, amely felszabadított egy gátat a csapatban."

Ványi Zsolt: "Fegyelmezetten játszottunk, mindenképpen szerettünk volna pontot szerezni. A helyzeteink lehetőségink megvoltak, a győzelmre is volt esélyünk."

forrás: cegledfoci.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem