Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Augusztus 11. 18:00, csütörtök | Helyi sport

Döntetlen Cigánd ellen

Döntetlen Cigánd ellen

A Ceglédi VSE labdarúgó csapata Cigánd ellen játszotta a soron következő fordulót.

Sajnos a már megszokott forgatókönyv alapján kezdődött a mérkőzés. A csapat gyengén kezdte az első félidőt, azonban a korán bekapott gól most elmaradt, viszont így is hátrányba kerültünk a 21. percben, amikor is egy szabadrúgás után Barcsay megszerezte a vezetést a vendégeknek.

Már a félidő közepén váltott vezetőedzőnk és Babolek helyett Wild érkezett a pályára. A félidőben még egy cserét végrehajtottunk, Popovics helyére Markó állt be. A második játékrészben a cseréknek is köszönhetően már sokkal jobban, erőszakosabban játszott a csapat, végig dominálni tudta a mérkőzést. Helyzeteket ennek ellenére alig tudtunk kialakítani, de ellenfelünknek sem volt komolyabb lehetősége, egy-két kontrát leszámítva. Az utolsó percekben már szinte alig volt a térfelünkön a labda, a fölényünket végül Albert Ádám váltotta gólra szabadrúgásból a 85. percben.

Újabb gólszerzésre már sajnos nem volt lehetőségünk, így 1-1- es döntetlennel zárult a mérkőzés.

Kezdő: Horváth G. – Albert I., Nánási, Farkas A., - Asztalos – Babolek, Popovics, Albert Á, Valkovszki - Peres, Szabó

Varga Attila vezetőedző nyilatkozata a mérkőzés után:
A szokásos forgatókönyv zajlott, az első félidőben nem voltunk pályán. A második félidőben a cserékkel feljavult a csapat, de nagyon sokáig úgy tűnt, hogy az erőszakos játékunknak nem lesz meg a gyümölcse. Az utolsó passzokat rendre elrontottuk, viszont egy jól eltalált szabadrúgásból mentettünk egy pontot. Lehet, hogy nem volt helyzetünk, vagy csak nagyon kevés, viszont én úgy gondolom, hogy a labdarúgást nem helyzetre játsszák, hanem gólra, azt az egyet pedig mi megrúgtuk, amivel pontot mentettünk, a másodikra már nem maradt idő. A játékosoknak a második félidőben mutatott teljesítményéért tudok csak gratulálni.

Fogarasi Zoltán – vezetőedző Cigánd
Nagyon örülök, hogy megszereztük első másodosztályú pontunkat, bár mondanom sem kell, hiányérzetem van. A 7:0 után nagyon sokan leírtak minket, talán itt is egy kicsit, de én tudtam, hogy teljesen más arcunk van, mint az érdekes körülmények között, nagyarányú vereséggel zárult mérkőzésen mutattunk. A mai mérkőzésen úgy érzem, hogy végig a kezünkben volt a mérkőzés, igaz, hogy kontrákra helyezkedtünk be, de ellenfelünk nem jutott el helyzetig. Egy megpattanó lövés eredményezett pontot a számukra egy szabadrúgás után. Véleményem szerint nekünk volt két- három hatalmas ziccerünk, kapufát rúgtunk, szerintem egy szabályos gólt nem adtak meg nekünk, megint nem hagytak nyerni.

🙌 Hajrá Cegléd!

Kőházi Ádám

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem