Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2017. November 08. 12:38, szerda | Helyi

Dolgozz helyben!

Dolgozz helyben!

Az Infineonnál én már megtaláltam a számításaimat

Fiatalként fontos számomra a munka, de ugyanakkor a kikapcsolódás is.
Nehéz volt a nap 24 órájába mindent bezsúfolni a munka mellett, amíg ingáztam, de szerencsére sikerült helyben elhelyezkednem.

Cegléden is kereshetsz jól!

Az Infineonnál tiszta és biztonságos környezetben dolgozhatok. A helyi munkával versenyképes fizetést, 3 hónapos próbaidő letelte után cafeteriát, önkéntes kölcsönös nyugdíjpénztári hozzájárulást, valamint fejlődési lehetőséget is nyertem. A havi alapbéremet rendszeresen kiegészíthetem bónuszokkal, újítási prémiummal, valamint munkavállalói ajánlásokkal. Ezeken felül rendszeres sportolási és túrázási lehetőségeket, egészségügyi szűrőprogramokat, valamint családi és gyermek rendezvényeket is biztosít a vállalat.

De talán a legfontosabb, amit nyertem, az az idő, amit korábban elutazgattam – pedig tudjuk az idő, a mai világban felbecsülhetetlen.

Ha Te is szeretnél változtatni: helyben, Cegléden dolgozni gyere el az Infineon Nyílt Napjára, ahol megismerheted a város legnagyobb munkáltatóját, valamint választ kaphatsz kérdéseidre. A gyárlátogatásra a nyiltnap.com oldalon lehet regisztrálni

www.infineon.com/hungary

Címkék: infineon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására