Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Július 26. 10:23, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Cuki kiskutyát loptak el a fővárosban, a rendőrök rátaláltak

Cuki kiskutyát loptak el a fővárosban, a rendőrök rátaláltak

Az erzsébetvárosi rendőrök megtalálták és visszaadták tulajdonosának az ellopott kutyát.

Feljelentés alapján indult eljárás lopás vétség miatt a VII. Kerületi Rendőrkapitányságon, mivel a gyanú szerint július 21-én a VII. kerületi Baross téren, egy bolt elől valaki ellopta a sértett mindössze két hónapos yorkshire terrier kutyáját.

Néhány nappal a bejelentés után az állat gazdáját egy állatorvos hívta fel, aki azt állította, hogy a kutyát nemrégiben vitték be hozzá vizsgálatra. Kiderült, hogy az orvos a kutya chipje alapján találta meg az eredeti tulajdonost - közölte a rendőrség.

A fővárosi rendőrök a kapott információk alapján eljutottak egy zuglói nőhöz, akinél július 23-án az esti órákban megtalálták a keresett kisállatot.

A VII. Kerületi nyomozók a nőt tanúként hallgatták ki, a kutyát pedig visszaadták a gazdájának. A nő vallomásában elmondta, hogy az állatot nem ő lopta el; ő jóhiszeműen, egy látásból ismert férfitől vásárolta meg.

Címkék: kutya, lopás, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.