Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. December 24. 07:46, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Csúnyán beégett Delhusa

Csúnyán beégett Delhusa

Elmaradt a nagykoncertje, mert alig ötvenen vettek rá jegyet.

A hivatalos verzió szerint azért maradt el, mert influenzás lett Delhusa Gjon, a Blikk értesülései szerint viszont érdeklődés hiánya miatt nem tartotta meg a zenész a kedd esti szimfonikus karácsonyi koncertjét. A Budapesti Kongresszusi Központba tervezett előadásra mérsékelt volt az érdeklődés: az 1800 férőhelyből mindössze 200 lett volna foglalt. Ebből csupán ötvenen voltak olyanok, akik fizettek is a belépőért, a többi tiszteletjegy volt. A jegyárak sem voltak éppen nézőcsalógatóak: 3900 forinttól 18 ezer forintig kínálták a belépőket az eMerTTon-díjas Delhusa nagykoncertjére.

Címkék: Delhusa Gjon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára