Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Július 06. 16:01, szerda | Helyi sport
Forrás: InfoCegléd

Csapatritkítás Cegléden

Csapatritkítás Cegléden

A kiváló tavaszi menetelése után a Restart-Ceglédi VSE szeretné együtt tartani a sikercsapatot, amely megőrizte a CVSE NB II-es tagságát.

Ványi Zsolt vezetőedző szeretné tovább folytatni a csapatépítést Cegléden, így további rutinos és fiatal labdarúgók érkezhetnek a Malomtószél Sporttelepre.

Nagy Tamás, Nagy Adrián, Mojzes Róbert és Domonyai Roland már biztosan távozik Ceglédről. A vezetőség és a szakmai stáb döntött úgy, hogy a négy játékosra nem tartanak igényt a jövőben.

Ványi Zsolt szerint több távozó nem lesz a csapatnál, bár az ördög sosem alszik. Az érkezők oldalát viszont 4-5 olyan játékos erősítheti, aki valóban erősítést fog jelenteni a CVSE számára. Neveket egyelőre nem árult el Ványi Zsolt vezetőedző, de annyit azért már pedzegetett, hogy a téli szisztémát szeretnék folytatni. Ennek szellemében rutinos játékosok és fiatal tehetségek is érkeznek majd Ceglédre. Ami biztos, hogy főleg csatárposzton és középpályán kell megerősíteni a keretet.

Az NB II-ben manapság nincs könnyű anyagi helyzetben egyetlen egy klub sem, de Cegléden stabil a háttér: - Lassan az is elindulhat az NB II-ben, aki nem akar. A vezetőség arról tájékoztatott, hogy az adóforintok nélkül is biztos a hátterünk. Nem tehetjük meg azt, amit nagyon sok csapat, hogy csak az adóforintok érkezésében bíznak. Természetesen mi is várunk erre a lehetőségre, de elsősorban az utánpótlás-fejlesztésére fogjuk költeni az ilyen összeget, hiszen jelenleg nem NB II-es körülmények között készítjük fel a 220 utánpótláskorú játékosunkat a bajnokságokra. – mondta Ványi Zsolt az NB2.hu-nak.

 

nb2.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem