Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. Augusztus 31. 16:36, péntek | Bulvár
Forrás: blikk.hu

Családapát szeret Szinetár Dóra

Családapát szeret Szinetár Dóra

Eddig sehol sem hallott információ jutott a Blikk birtokába: Szinetár Dóra (35) új kedvese, Makranczi Zalán (33) családos ember. A színésznek felsége és egy kétéves kisfia van!

Mint ismert, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán (36) augusztus elején tudatta a nagyérdeművel, hogy eldöntötték: külön utakon folytatják tovább. A szerelem elmúlt, s válnak. Ágytól máris, asztaltól még nem, mivel duettműsorukkal továbbra is együtt járják az országot. A szép színésznő sokáig azonban nem búslakodott összetört szívű feleségként, szinte azonnal egy színpadi partnerével fűzte szorosabbra a kapcsolatot, méghozzá A mizantróp férfi főszereplőjével, Makranczi Zalánnal.

Dóra május elején kezdett el próbálni a Spirit Színház társulatával, s a hírek szerint Zalánnal nagyon hamar megtalálták a közös hangot. Igaz, ez különösebben nem nagy meglepetés, hiszen eddig mindkét férjével a munka hozta össze: első párja, Lőcsei Jenő balettezni tanította, míg Bereczki Zoltánnal a Nyomorultak próbáján melegedett össze.

A mizantróp nem szűkölködik pikáns jelenetekben sem, így a fiatalok könnyen egymásra találtak. Alig egy héttel ezelőtt már együtt távoztak a darab bemutatójáról, és mindenki kész tényként kezeli: Makranczi és Szinetár egy pár. A kapcsolatukat óvják a nyilvánosságtól, amelynek az oka amellett, hogy még friss a románc, az lehet, hogy a férfi nem független. Zalán eddig egyáltalán nem volt a figyelem középpontjában, így könnyen tarthatta titokban, hogy egy egész család várja otthon az előadások után.

A férfi a napokban szakíthatott gyermeke édesanyjával, Edina ugyanis augusztus 25-én tudatta barátaival a közösségi adatlapján, hogy már „egyedülálló”.

– Nemrég szakítottak, de úgy tudom, nem váltak el. Edina nem sokkal azután írta ki az oldalára, hogy újra szingli, miután kirobbant a botrány. Edina féltette a férjét a színpadtól, gyakran volt féltékeny, most pedig kiderült, hogy nem is minden alap nélkül. Nem hiszem, hogy megbocsát Zalánnak, de azt tudom, hogy ha egyedül maradnak hárman, azaz a kisfiú, Edina és az apukája, azt nem tudják egykönnyen átvészelni – nyilatkozta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő informátorunk.

blikk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.