Városlista
2021. január 27, szerda - Angelika

Hírek

2019. Október 24. 17:02, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Csak egy kört akart tenni, jogosítvány nélkül, hamis rendszámmal

Csak egy kört akart tenni, jogosítvány nélkül, hamis rendszámmal

A 26 éves bakonyszentkirályi férfinak nem volt vezetői engedélye, valamint a kocsiján lévő rendszám is hamis volt.

A Győri Rendőrkapitányság járőrei október 23-án 12 óra 10 perckor igazoltatták egy autó 26 éves sofőrjét, aki úgy közlekedett Sikátor felől Veszprémvarsány irányába, hogy a járművéről hiányzott az első hatósági jelzés. A kocsi adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy az autó hátulján lévő rendszám hamis, mivel azt egy másik járműre adták ki. A 26 éves bakonyszentkirályi férfi a helyszínen elismerte, hogy a hátsó rendszámot ő szerelte fel, mivel a kocsi hatósági jelzését korábban bevonták.

A sofőr igazoltatásakor azt is megállapították a rendőrök, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért őt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Győri Rendőrkapitányság a férfival szemben engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást is indít – közölte a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 26. 14:02, kedd | Kék hírek

Három férfi kirabolt egy nőt Budapesten

Három férfi kirabolt egy középkorú nőt múlt hétfőn Budapest VII. kerületében, a Rózsák terén. Az elkövetőket azonosították, kettőt közülük elfogtak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

2021. Január 26. 06:29, kedd | Kék hírek

Több ezer telefonhívással zaklatta volt barátját egy fiatal férfi

Féltékenységből és haragból több ezer telefonhívással zaklatta volt barátját és a hozzátartozóit egy 23 éves férfi, akit emiatt pénzbüntetésre és közérdekű munkára ítélt a bíróság

2021. Január 25. 14:09, hétfő | Kék hírek

Csaknem háromszáz határsértő ellen intézkedtek

288 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2021. Január 24. 14:27, vasárnap | Kék hírek

Régészeti leletekkel bukott le egy szerb férfi

Orgazdaság miatt vádemelést javasol a rendőrség egy szerb férfi ellen, aki a gyanú szerint mintegy nyolc és fél millió forint értékű régészeti leletet akart Magyarországon keresztül Nyugat-Európába vinni