Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Július 27. 14:19, péntek | Helyi
Forrás: infoCegléd

Ceglédről Londonba két keréken

Ceglédről Londonba két keréken

Nagy utazás!

Két ceglédi fiatalember úgy határozott, hogy kiutaznak Londonba az olimpiára. Utazásuknak azonban sokkal inkább a kalandosabb módját választották, ugyanis a hosszú utat kerékpárral tették meg.

Árpád és Gábor július 7-én pattant kerékpárra, hogy „elkarikázzanak” Ceglédről Londonba az olimpiai játékok helyszínére. Izgalmakkal teli és viszontagságoktól sem mentes útjuk részleteit facebook oldalukon (portya.com) keresztül osztották meg az itthoniakkal.

A két kerékpáros tegnap végül célba ért, így a mai megnyitóünnepséget ők már testközelből szemlélhetik. A nem mindennapi teljesítmény végén így nyilatkoztak közösségi oldalukon:

Kedves csalàdtagok, ismerős és ismeretlen barátok, kollégák, és úgy általában mindenki!

2210 kilóméter, 16 nap tekerés, 3 pihenőnap, 8 defekt (Árpinak 6:2), 3 baleset (Gábornak 2:1) és rengeteg vicces vagy éppen ijesztő élmény után napi átlag 140 km megtételével Londonban a Piccadilly Circus-nál átszakítottuk a képzeletbeli cél vonalat, és ezzel egy több éve dédelgetett álom vált valóra. Dacolva esővel, széllel, nappal és terepviszonyokkal eltekertünk Budapestről Londonba. Számunkra ez nem mindennapi teljesítmény, amit nem tudtunk volna teljesíteni a támogatásotok nélkül. Ezért mindenkinek hálásak vagyunk, de mielőtt azt hinnétek vége, szólok, hogy NEM! Hogy miért, az maradjon titok, de lesz folytatás!
Mégegyszer köszönjük!”

Az elismerésreméltó sportteljesítményhez csak gratulálni tudunk!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció