Városlista
2021. január 24, vasárnap - Timót

Hírek

2010. December 14. 09:58, kedd | Helyi
Forrás: Club TV

Ceglédi siker a parlamentben

Ceglédi siker a parlamentben

Korondi Miklós a Jobbik ceglédi országgyűlési képviselője által benyújtott a költségvetéssel kapcsolatos módosító indítványát elfogadta a Parlament, melynek tartalma szerint a költségvetés 40 millió forinttal támogatja a Református

A képviselő úr elmondta, hogy az indítvány benyújtását megelőzően részletekbe menően egyeztetett Hánka Levente nagytiszteletű úrral. Szakemberek segítségével megbecsülték, hogy a halaszthatatlan tetőszerkezet-felújítás és a szükséges fűtéskorszerűsítés körülbelül 40 millió forintból megoldható. A gyülekezet lelkipásztora szerint „bár legfontosabb a lelki közösség építése, de ennek színhelyét is meg kell újítani, hiszen ez az épület már több mint 70 éves”. A felújítást indokolja az is, hogy ez a terem biztosít helyszínt különböző, a hitélettel nem feltétlenül szoros kapcsolatban lévő kulturális rendezvénynek is, pl. író-olvasó találkozó, koncert stb. Végül rövid összegzés Korondi képviselő úr közleményéből: Egyértelmű, hogy a pénz jó helyre került, mely nagyon sok ember számára fog örömöt szerezni. A 120 jobbikos módosító indítvány közül összesen 17-et szavazott meg az országgyűlés, melyek között nagy örömömre megtalálható az általam benyújtott is. Ezúton szeretném megköszönni valamennyi országgyűlési képviselőtársam támogató javaslatát és a Jobbik frakció pozitív hozzáállását. A támogatást a parlamenti munkám ez évi megkoronázásának tartom, mely gyülekezetemnek és városomnak is igazi adventi ajándék.

A Club Tv december 16-i, 19-i és 20-i adásában látható

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 22. 12:39, péntek | Helyi

Lakossági tájékoztatás útlezárásról

2021. Január 22. 12:28, péntek | Helyi

Tájékoztató a 2021. évi népszámlálásról

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy 2021. május 1. és június 28-között Magyarország területén teljeskörű nép- és lakásszámlálásra kerül sor.

2021. Január 21. 18:48, csütörtök | Helyi

Oltják a szociális dolgozókat is

2021. Január 21. 18:40, csütörtök | Helyi

Tavasszal indulhat a kerékpárút építés