Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Szeptember 30. 17:18, hétfő | Helyi

Ceglédi szórakozóhelyen bántalmazta volt élettársát

Ceglédi szórakozóhelyen bántalmazta volt élettársát

Rendőrségi hírek

Korábban sajtóközleményben tájékoztatta a Ceglédi Rendőrkapitányság a lakosságot, hogy az őszi és téli időjárás beköszöntével ismét megjelentek a házaló faárusok, akik tehergépkocsijukról látszólag kedvező áron kínálnak tűzifát, majd kevesebb árut szállítanak le, mint amennyit a vásárló megrendelt és kifizetett. A Ceglédi Rendőrkapitányság fokozott ellenőrzésekkel próbálja megelőzni és megakadályozni, hogy a fát vásárlók bűncselekmény áldozatává váljanak. A rendőrség kéri, hogy a hasonló esetek elkerülése érdekében ne vásároljanak tűzifát házaló kereskedőtől, idegeneket, pedig ne engedjenek be a lakásukba. Ha a baj mégis megtörténik, kérjük, hogy azt a lehető legrövidebb időn belül jelezzék a rendőrségen az ingyenesen hívható 107-es vagy a 112-es központi segélyhívószámok valamelyikén, illetve értesítsék a Ceglédi Rendőrkapitányságot a 06-53/310-066 hívószámon.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytatott lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt G. Alex 23 éves és H. Tibor 25 éves újszilvási lakosok ellen.

A gyanúsítottak 2013. szeptember 17-én az esti órákban egy újszilvási üzlet bejárati ajtaját felhajlították, majd az egyik elkövető az üzletbe bement és édességet, valamint készpénzt tulajdonított el. Ez idő alatt társa az üzlet előtt figyelt. A gyanúsítottakat a helyi körzeti megbízott a mezőőrök segítségével elfogta és a Ceglédi Rendőrkapitányságra előállította, ahol mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki. G. Alex és H. Tibor ellen folytatott büntetőeljárást a Ceglédi Rendőrkapitányság gyorsított eljárással fejezte be az elmúlt napokban.

A Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytat eljárást garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. Andor 34 éves ceglédi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2013. szeptember 22-én betért egy ceglédi szórakozóhelyre, ahol volt élettársával összeveszett, majd dulakodni kezdtek. A bántalmazás következtében a nőnek orvosi ellátást igénylő sérülése keletkezett. A férfit a rendőrök elfogták, előállították, és gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. A Ceglédi Rendőrkapitányság kezdeményezte a 34 éves férfi előzetes letartóztatásának indítványozását.

Büntetőeljárás van folyamatban a Ceglédi Rendőrkapitányságon könnyű testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. Benő 47 éves csemői lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. szeptemberében és az ezt megelőző időszakban éveken át, tartósan, heti rendszerességgel, több alkalommal bántalmazta édesapját a közös otthonukban. Az általa elkövetett bűncselekmény a 2013. július 1-jén hatályba lépett új büntetőtörvénykönyv alapján bűntettként minősül, így a nyomozók ennek megfelelően 2013. szeptember 23-án gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették. A Ceglédi Rendőrkapitányság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának indítványozását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció