Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. Április 17. 11:39, szerda | Helyi
Forrás: Tv 2

Ceglédi krimi - Milliókra zsarolt egy ceglédi férfi

Ceglédi krimi - Milliókra zsarolt egy ceglédi férfi

3 milliót követeltek tőle, hogy életben hagyják családját

Családirtással zsaroltak meg egy alföldi férfit. 3 millió forintot követeltek tőle, hogy életben hagyják őt, a feleségét és a gyerekeket. Egy ceglédi szemeteskukába kellett volna dobnia a pénzt. A megzsarolt férfi azonban nem Ceglédre ment, hanem a rendőrségre. Később a találkozóra is rendőrökkel ment el, akik elfogták a zsarolókat.

Hárommillió forintot követelt egy ismeretlen telefonáló egy 29 éves tápiószelei férfitól, azzal fenyegetve, ha nem fizet, megöli őt, és családjának is baja eshet. A zsarolót és társát rövid időn belül elfogták, pénteken mindkettőjüket előzetes letartóztatásba helyzeték - közölte honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szombaton.

A közlemény szerint a sértett csütörtökön, azt követően tett feljelentést a Ceglédi Rendőrkapitányságon, miután az ismeretlen telefonáló többször is jelentkezett, megismételve követelését, majd a pénz átadásának idejét és helyét is megjelölve.

A nyomozók és az ügyészség együttműködésének köszönhetően néhány órán belül azonosították a mobilhívások kezdeményezőjét, majd a pénz átadásának helyén elfogták a 30 éves Sz. Zsoltot és a 31 éves M. Tamást - írták. A két törteli férfit őrizetbe vették és kihallgatták, ellenük a PMRFK súlyos fenyegetéssel elkövetett zsarolás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Az illetékes bíróság pénteken előzetes letartóztatásba helyezte a gyanúsítottakat - tették közzé a police.hu-n.

VIDEÓ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására