Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Szeptember 27. 00:00, szerda | Helyi sport

Ceglédi KK SE utánpótlás eredmények

Ceglédi KK SE utánpótlás eredmények

Az éremátadás sem maradt el a hétvégén megrendezett felnőtt mérkőzés előtt.

A tavalyi U14 es csapatunk magabiztosan megnyerte a másodosztályú bajnokságot a Kovács László régióban Dr.Bíró Balázs vezetésével. Sok emlékezetes pillanatot szereztek a srácok mind a nézőközönségnek, mind a Ceglédi kézilabdázóknak. Kitartásuk és sikereik eléréséért a 2017.09.22-én megrendezett Cegléd-Dabas felnőtt mérkőzés előtt éremátadáson vehettek részt a fiatalok. Mind gratuláltunk a fiataloknak, és további sportsikereket kívánunk nekik a jövőre nézve.
A csapat egyik legértékesebb játékosa Peszeki Norbert volt, aki 104 góllal járult hozzá, ehhez a neves eredményhez.
A klub egy kis ajándékkal kedveskedett a fiataloknak, és további sikereket kíván !


Szombaton megkezdte szereplését az U12 es csapatunk Tóth Károly Attila edző vezetésével. Két mérkőzést játszottak a fiatalok amiből mind a kettőt meg is nyertek. Az első mérkőzést a Vecsés csapata ellen magabiztosan hozták. 9 órakor kezdték a fiatalok a mérkőzést, és már a mérkőzés elején látni lehetett a hazai csapat erőfölényét. A félidőben már 4-11 re vezetett a Ceglédi KKSE csapata. A második játékrész is hasonlóan alakult, az előnyünket tovább tudták növelni és egy magabiztos győzelemmel kezdtük a bajnoki szezont.

Vecsési SE- Ceglédi KKSE : 10-21 félidő 4-11

Második mérkőzésen a Tököl csapata ellen léptünk pályára. A mérkőzést sajnálatos módon 10-4 es Ceglédi vezetésnél félbe kellett szakítani, mivel -az alapból kevés játékosból álló- Tököli csapatnál sérülések következtek be , így nem tudták vállalni a további játékot. Az eredmény tehát automatikusan 10-0 lett a Cegléd javára. A mérkőzés helyett a fiatalok egymás ellen játszottak egy jó hangulatú edzőmérkőzést. Külön köszönjük a szülőknek és a szurkolóknak, hogy ilyen sokan kilátogattak a mérkőzésre és bíztatták a fiatalokat.

Ceglédi KKSE- VSK Tököl : 10-0

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem