Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Szeptember 08. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoCegléd

Ceglédi Ki mit tud?

Ceglédi Ki mit tud?

Idén is megrendezésre került a már hagyománnyá vált nagy éves Ki mit tud?, melyet 10. alkalommal rendeztek meg városunkban.

A különleges tehetségkutató olyan nagyszabású találkozóvá nőtte ki magát, melyen az ország szinte minden részéről, több mint 150 fellépő vesz részt. A Művelődési Központban szerdán megrendezett eseményen összesen 19 település, többek között Nyársapát, Visegrád, Tápiószőlős, Gödöllő, Budapest, Albertirsa, stb. fellépői mutathatták meg magukat.

A meghirdetett versenyre szenvedélybetegek, fogyatékkal élők és az idősek otthonok lakói nevezhettek egyéni vagy csoportos produkcióikkal. A szórakoztató program célja, hogy az ország különböző pontjain élő, szociális segítségre szorulók közösen szórakozhassanak, és egyben megmutathassák tehetségüket.

A paletta idén is igen színes volt, a több mint 150 fellépő varázslatos előadásával lenyűgözte a közönséget és ezzel igencsak nehéz helyzetbe hozta a szakavatott zsűrit. A zsűri idei „sztárvendége” Csomor Teréz volt, akiben a Kecskeméti Katona József Színház vezető művésznőjét tisztelhetjük.

A verseny végén természetesen senki sem távozott üres kézzel, a zsűrinek legjobban tetsző produkciók előadóit pedig értékes tárgyjutalmakkal díjazták.


Fotó: Kisfaludi István

Címkék: rendezvény

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció