Városlista
2020. október 30, péntek - Alfonz

Hírek

2013. Szeptember 24. 17:14, kedd | Helyi sport
Forrás: Nemzetisport

Cegléd került a tragikus buszbalesetet szenvedő Győr helyére

Cegléd került a tragikus buszbalesetet szenvedő Győr helyére

A Cegléd indul a Győr helyén a Közép-európai Ligában

A Hat-Agro Uni Győr helyén a Ceglédi EKK indul majd el a női kosárlabdázók Közép-európai Ligájában. A szlovákokkal és a horvátokkal közösen elindított bajnokság szeptember 28-án kezdődik.

A tragikus buszbalesetet szenvedő győriek korábban úgy döntöttek, hogy mivel sérült játékosainak nagy része nem jön rendbe a rajtra, ezért nem indul el ebben a sorozatban. Hogy a versenykiírást és a programot ne kelljen módosítani, szükség volt még egy csapatra. A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) a nemzetközi sorozatban nem induló, de NB I-es kluboknak kiküldte az indulás szándéknyilatkozatát, amelyet a Cegléd küldött vissza aláírva, amelyet szövetség elnöksége jóváhagyott.

Csapatunk nem tartozik senkinek, stabil a hátterünk – mondta magyarul Krzysztof Filipowicz, a ceglédi klub lengyel első embere. – A fiatal magyar tehetségek mellett három légiósunk is van, és lengyel vezetőedzőnk, Arkadiusz Koniecki garancia a kitűnő szakmai munkára. Egyébként a Győr sajnálatos balesete után adódó lehetőség, egybe is vág terveinkkel. Két szezonnal korábban tizedikek voltunk, legutóbb nyolcadikok, és ha most az NB I-ben elérnénk a hatodik helyet, indulhatnánk az Európa-kupában. Lépésről lépésre haladunk, nem félünk a lehetőségtől.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 29. 10:53, csütörtök | Helyi sport

Szabadtéri kondizás hűvös időben is

2020. Október 27. 15:36, kedd | Helyi sport

Judo Grand Slamen szerepeltek a CVSE judokák

2020. Október 26. 10:17, hétfő | Helyi sport

Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE – LINAMAR 22-22 (13-11)

Döntetlennel végződött a nehéz összecsapás az Orosháza ellen.

2020. Október 20. 13:43, kedd | Helyi sport

Felnőtt, ifi, serdülő és U12 Cápa győzelmek

Az elmúlt heti kézilabda bajnoki fordulóban a Ceglédi Kék Cápák felnőtt, ifi, serdülő, U14 és U12 korosztályai léptek pályára.