Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Augusztus 16. 15:49, vasárnap | Helyi

Cegléd - KazincBarcelona 1-2

Cegléd - KazincBarcelona 1-2

Álomszerű kezdés, rémálom a befejezés

Álomszerűen kezdődött a mérkőzés, mivel a 3. percben büntetőhöz jutottunk, amit Markó elhibázott. Nem tört meg a lendületünk, amelynek eredményeként a 28. percben Markó remek szólóját követően az ellenfél védőjének bevonásával megszereztük a vezetést. Sajnos Pozsár egy provokációnak felülve második sárgalapja miatt a kiállítás sorsára jutott a 41. percben, ami a folytatásra nézve nem volt biztató. A félidő utolsó percében egy baloldali szöglet után Odrobéna a saját kapuja után a miénkbe is betalált. A második félidőben tíz emberrel is becsülettel küzdöttünk.

A 75. percben egy sérülés miatt rövid időre 8 játékosra csökkent létszámunk, amit egy szabadrúgás után azonnal kihasznált a vendégcsapat. A mérkőzés hajrájában több helyzetet is kidolgoztunk, de nem tudtunk gólt szerezni. Ami pedig szomorú, hogy az utolsó percben az egyik vendég védőjátékos a gólba tartó labdát kézzel ütötte el, de a játékvezető nem ítélt büntetőt. A vereség ellenére a közönség megköszönte a csapat játékát, nem úgy, mint a játékvezetők munkáját…


Ceglédi VSE – Kazincbarcikai BSC 1-2 (1-1)


Gólszerzők: Odrobéna (28’ öngól 1-0), Odrobéna (44’ 1-1), Lakatos (76’ 1-2)

Cegléd: Trepák – Buczkó, Makrai, Farkas V., Farkas A., Markó, Csordás Sz., Szkunc (Csordás S.), Peres (Sánta), Pozsár, Rozman (Laczkó)

Varga Attila vezetőedző: Ez egy igazi magas színvonalú mérkőzés volt! Végig jobban játszottunk, mint ellenfelünk, de a korai kiállítás átírta a történéseket. Ha objektív szeretnék lenni az első félidőben nekünk és a Barcikának is elmaradt egy-egy büntető. A 90. percben pedig kézzel védett egy vendég védőjátékos, de ez sem volt elég, hogy büntetőt ítéljen a játékvezető. Amit ma a játékosok futásmennyiségben, játékban, akaratban, alázatban, egymásért küzdésben bemutattak, azt csak ajánlani tudom mindenkinek. Büszke vagyok a teljesítményükre!

Szabó Attila
fotó: Kisfaludi István (infoCegléd fotóarchívum)

Címkék: Ceglédi VSE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció