Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2015. Augusztus 09. 16:00, vasárnap | Helyi sport

Cegléd javára vált a félelem

Cegléd javára vált a félelem

Az NB III. második fordulójában a Rákosmenti KSK vendégeként léptünk pályára.

Nagy melegben kezdődött a mérkőzés és talán 2 fokot hűlt a 90. perc végére. A mérkőzés elején a házigazda csapat próbált saját kapunk elé szorítani, de hamar megtaláltuk az ellenszert. A 27. percben Peres lefutotta védőjét és a középre adott labdát Pozsár Dániel elhelyezte a bal felső sarokban. A vezető gól után ivó szünet következett, amely után Markó szerzett erőszakosan labdát a középpályán, majd kiugratta Pozsárt, aki ismét gyorsabbnak bizonyult a futó versenyben, mint védője és ezúttal a bal alsó sarkot lőtte ki.

A félidő vége előtt még Peres is kihagyott egy kihagyhatatlannak tűnő helyzetet. A második játékrészben a hazai csapat keményen nekünk ugrott, de Makrai irányításával védelmünk magabiztosan állta a rohamokat, sőt többször is sikerült kontratámadásokat indítani, de újabb gól nem esett egyik oldalon sem. Így idegenből elhoztuk az értékes 3 bajnoki pontot.

Rákosmenti KSK – Ceglédi VSE 0-2

Gólszerző: Pozsár Dániel (27’ 1-0, 39’ 2-0)

Cegléd: Trepák – Buczkó, Farkas V., Makrai, Farkas A., Markó, Csordás Sz., Szkunc (Viniczai), Peres, Rozman (Laczkó), Pozsár (Sánta)

Varga Attila vezetőedző: Féltünk a mérkőzéstől és én ennek nagyon örültem! Motiváltan, jobban, gólratörőbben és eredményesebben játszottunk az egész mérkőzésen. Sikerünk teljesen megérdemelt!

Szabó Attila
fotó: Kisfaludi István (infoCegléd fotóarchívum)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem