Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. Május 03. 17:54, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Cegléd felé menekültek a betörők

Cegléd felé menekültek a betörők

Betörtek egy monorierdői benzinkútra, mindhárom gyanúsítottat letartóztatták

Előzetes letartóztatásba helyezte a Monori Járásbíróság csütörtökön azt a három férfit, aki betört egy monorierdői benzinkútra, és nagy mennyiségű dohányárut vitt el - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön a bírósági döntést követően az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a 23 éves V. László és a 31 éves B. Zoltán debreceni lakosok, illetve a 34 éves hajdúsámsoni B. Zsolt az éjszakai órákban zárva tartó benzinkútra április 30-án, nem sokkal éjfél után törtek be, és nagy mennyiségű dohányárut vittek el.

Az akkor még ismeretlen tetteseket - akik autóval nagy sebességgel Cegléd felé menekültek - fény- és hangjelzéssel próbálták megállítani a nyomukban haladó rendőrök, sikertelenül. Végül az üldözöttek kocsija Albertirsán egy útkanyarban kisodródott és felborult. Két férfit a helyszínen fogtak el, társuk rövid gyalogos üldözés után került rendőrkézre. Senki sem sérült meg, az ellopott holmit az autóban megtalálták és lefoglalták.

A három férfi ellen betöréses lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az illetékes rendőrkapitányság - tette hozzá a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció