Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Augusztus 07. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Caramel készül valamire Szily Nórával

Caramel készül valamire Szily Nórával

Munkája a szenvedélye. Molnár Ferenc Caramel nagy ajándéknak és szerencsének tartja, hogy azzal foglalkozhat, amit szeret. A zene szeretetéért zenél, nem az ismertségért, vagy a sikerért, vagy anyagi javakért.

 -Még csak beszélgetünk erről Szily Nórával, mert eddig eszembe sem jutott, hogy könyvet kellene megjelentetni az életemről. Az ötlet úgy jött, hogy sikerült egy nagy anyagot írnia Nórinak rólam és annyira jól éreztem magam és olyan jó hangulata volt az interjúnak, hogy utána elgondolkodtunk, ebből a kettőnk közötti lelki kapcsolatból mit lehetne kihozni. Azt találtuk ki, hogy a riportot lehetne bővíteni egy sokkal nagyobb lélegzetvételű írássá. Amiben olyan titkokat árulok el, amit mondjuk egy újságban nem. Így személyesebb hangvételű lenne, és az olvasó mélyebben beleláthatna az életembe. Egyelőre agyalunk a dolgon és nagyon reméljük, hogy a közeljövőben összejön - árulja el a sorry! magazinnak Caramel, aki most készíti új lemezét, és szeretné, ha ez lenne zenei munkásságának főműve.

STOP

Címkék: caramel

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára