Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Október 21. 10:55, péntek | Helyi
Forrás: infoCegléd

Bűnügyi hírek (2011-10-21)

Bűnügyi hírek (2011-10-21)

Az elmúlt héten minimálisan emelkedett az elkövetések száma területünkön a korábbi időszak kedvező számadataihoz képest, így ismét átlag körüli bűncselekmény számot regisztráltunk.

Továbbra is a vagyon elleni bűncselekmények teszik ki az elkövetések jelentős részét. Cegléd és Albertirsa városok vonatkozásában emelkedett az elkövetések száma Abony vonatkozásában viszont kisebb mértékű
csökkenésről beszélhetünk.

Az elmúlt héten 3 esetben került sor nyomozás elrendelésére kiemelt bűncselekmény kapcsán. 2 esetben testi sértés, 1 esetben pedig rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt.

1.Súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja
miatt kezdeményeztünk büntetőeljárást, amikor is az Abony, Szelei úton lévő Általános Iskolában bántalmazta egyik diák a másikat, mely során többször megütötte illetve meg is rugdosta a sértettet, aki a bántalmazás során bár 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de a súlyosabb sérülés bekövetkeztének reális lehetősége is fennállt.

2. Súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt
kezdeményeztünk büntetőeljárást a kórház bejelentése alapján ismert személlyel szemben, aki a Cegléd Szolnoki u - Törteli u kereszteződésében egy korábbi konfliktus miatt bántalmazta a sértettet, aki a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló arccsonttöréses sérülést szenvedett.

3. Rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt kezdeményeztünk
büntetőeljárást ismeretlen tettesek ellen, akik Cegléd Szarka utcában lakó 94 éves sértetthez a nappali órában bementek és a sértettet szabad mozgásában akadályozva a lakást átkutatták.

Elsődleges adatok szerint egyetlen kabátot tulajdonítottak el. A sértettet az elkövetők nem bántalmazták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció