Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Május 04. 11:45, csütörtök | Helyi

Budaörsön rúgtunk labdába

Budaörsön rúgtunk labdába

Szerdai hétközi fordulón Budaörssel mérkőzött meg a Ceglédi VSE felnőtt csapata.

Jól kezdtük a mérkőzést Tatabányán a Budaörs ellen, már az 5. percben komoly helyzetünk volt, amikor Lengyel beadását fejelte mellé Preklet.

A játékrész további részében is mi birtokoltuk a labdát, alakítottuk ki a lehetőségeket, de Horváthnak nem kellett védést bemutatnia. A hazaiak első lehetőség pontrúgásból volt a 17. percben, de a szabadrúgás a sorfalon megpattanva könnyű zsákmányt jelentett Murstisnak.

Az első félidő második játékrészében is többet birtokoltuk a labdát, de itt már lehetőségekig eljutottak a hazaiak is. Aztán a 28. Percben kis híján megszereztük a vezetést, amikor Fröhlich adott nagyszerű labdát Farkasnak, aki ellőtte laposan a hosszú sarok irányába, de Horváth leért és bravúrosan védeni tudott.
A félidő utolsó perceiben csúnyán lerúgták Tihanyit, aki meg is sérült és hordágyon vitték le a pályáról, a szünetben Kovács érkezett a helyére.

A második félidőben egyből helyzetet alakítottunk ki, a 48. percben Farkas adott be laposan, a védőkről Kovács elé pattant a labda, aki mellé lőtt. A 69. percig uraltuk a játékot a budaörsi csapat egyáltalán nem jelentett veszélyt a kapunkra, míg Tóthnak két lövése is volt, az egyik fölé, a másik mellé szállt.

De jött a 69. perc, amikor egy oldalról elvégzett szabadrúgás után a hazaiak védő játékosa befejelte a kapuba a labdát, ezzel megszerezve a vezetést a Budaörs. Ekkor már folyamatosan esett az eső, ami pár perccel később ömleni kezdett, a játék csapkodóvá vált a körülmények nagyon megnehezítették a normális labdarúgást.

A baj csak fokozódott, mikor negyedórával a vége előtt Prekletet egyből kiállította a játékvezető. Az emberhátrány azon nem mutatkozott meg a játékképén, mi maradtunk támadásban, jöttünk előre, a hazaiak pedig kontratámadásokkal próbálták meg eldönteni a mérkőzést, de a csúszós pálya őket sem segítette ebben.

Az utolsó percekben a Budaörs csapatából is kiállított egy játékost a játékvezető, de ez sajnos már nem segített a csapaton, így 1:0-s vereséget szenvedtünk Tatabányán és egy helyet hátra csúsztunk a tabellán.

👨 Miskei Attila vezetőedző nyilatkozata:

Nyerni szerettünk volna, mindent megpróbáltunk, de a góllövéssel hadilábon állunk. Nehéz lesz, ha nem találunk be az ellenfél hálójába. Egy szögletből sajnos gólt kaptunk, egy figyelmetlenség miatt, pedig erre készültünk is. Nagyon nehéz dolgunk lesz és bravúrokra lesz szükségünk, de mindenképp szeretnénk bent maradni.

Kezdő csapat:
Mursits – Nagy, Albert I., Preklet, Farkas – Fröhlich, Takács, Lengyel – Tihanyi, Karacs, Tóth

Cserék:
Tihanyi helyett Kovács
Lengyel helyett Albert
Karacs helyett Szabó

Kőházi Ádám

#cegledivse #hajracegled

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció