Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Április 19. 11:41, csütörtök | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Bosszantó vereség Kispesten

Bosszantó vereség Kispesten

A hétvégi Kispest elleni mérkőzést elvesztettük, Fekete Attila pedig távozott a csapattól.

Pedig a mérkőzés nem úgy indult, hogy bosszúsak leszünk a végén, hiszen még fél perc sem telt el a meccsből, mikor Farkas labdaszerzése és remek indítása után Medgyesi megszerezte a vezetést. A hazaiak később egyenlítettek, de a második játékrész elején újra vezetést szereztünk és az utolsó negyedórára is 2-1-es vezetéssel fordultunk, de ekkor sajnos két bosszantó hibával átadtuk a vezetést a hazaiaknak. A végén még próbáltunk egyenlíteni, aminek következtében kitámadtunk és lekontráztak minket, így alakult ki a 4-2-es Honvéd győzelem.

Bosszantó vereség, mert saját magunkat vertük meg egy olyan mérkőzésen, amiben sokkal több volt.

Honvéd-MFA - Restart-Ceglédi VSE 4-2 (1-1)

HONVÉD: Czuczi – Remes, Gengeliczki G. (Csontos Á., 63.), Bjelkanovic, Szala – Varga M. (Nagy M., a szünetben), Miskovicz, Baráth B., Vernes (Ablonczy, 88.), Lengyel Gy. – Erdélyi

CEGLÉD: Miski – Fekete A., Buzás, Ladiszlai, Vincze Z. – Kenderes, Nagy L., Koncz Zs., Farkas I. – Sándor I., Medgyesi (Rebrik, 75.)
Gól: Medgyesi (1–0) az 1., Vernes (1–1) a 21., Buzás (1–2) az 52., Erdélyi (2–2) a 78., Erdélyi (3–2) a 85., Nagy M. (4–2) a 90. percben

Edzői nyilatkozatok:

Pári Sándor: "A huszonötödik másodpercben a fiatalok úgy megijedtek, hogy még én is meglepődtem."
Ványi Zsolt: "Tizenkét perccel a vége előtt még vezettünk, de két ordító hibával felhoztuk a hazaiakat."

Fekete Attila tegnap elköszönt a fiúktól

Fekete Attila, a ceglédi csapat védője a tegnapi edzésen elköszönt a fiúktól, mert a jövőben egy külföldi munkavállalás miatt nem tudja tovább segíteni a csapatot, így az elkövetkezendő mérkőzéseken immár nélküle kell helytállnia a csapatnak.

Két hazai mérkőzés következeik majd a bajnokságban, ráadásul két nagyon nehéz mérkőzés, mert az életéért küzdő Szeged, majd a már minden mindegy alapon futballozó Vecsés látogat hozzánk. Így nem állhat le a csapat, csak annyit tehetünk, hogy Attilának sok sikert kívánunk a jövőre nézve!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem