Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. Május 16. 10:16, hétfő | Helyi sport
Forrás: InfóCegléd

Bírkózó eredmények

Bírkózó eredmények

193 induló részvételével május 13-án és 14.-én Orosházán rendezték a III. IV. korcsoportos szabadfogású Diákolimpiát, amelyen a RESTART CVSE TS INTEGRÁL Birkózószakosztály fiataljai ismét kitettek magukért.

A kilencfős gárdából öten is az első öt között végeztek az igen erős, az egész országot felvonultató mezőnyben. Lakatos Tamás ismét kiemelkedett a mezőnyből, ezúttal sem talált legyőzőre, de még technikai pontot sem tudtak rajta végrehajtani ellenfelei. Külön dicséret illeti Kovács Bélát (42 kg.), bár csak hetedik lett, a harminc fős mezőnyben, de három ragyogó győzelme önmagáért beszél.

Eredmények: 38 kg. (15 induló) Mohella Flórián III. Csemő, Ladányi Mihály Általános Iskola. 50 kg. (19 induló) Lakatos Tamás I. Szentkereszt Katolikus Általános Iskola.54 kg. (18 induló) Tóth Bendegúz V. 63 kg.
(24 induló) MedgyesTibor III. Református Általános Iskola.
 IV. korcsoport: 54 kg. (17 induló) Laki Zoltán V. Táncsics M. Általános Iskola

Kozák István válogatotthoz méltó módon birkózott a kötöttfogású Egyetemi és Főiskolai Országos bajnokságon amit ezúttal Kazincbarcikán rendeztek május 15.-én.
Pisti ezúttal is a 66 kg-os súlycsoportban versenyzett és alaposan visszavágott a Székesfehérvári Szakolczinak a felnőtt bajnokságon elszenvedett vereségért. Két menetben akciódús mérkőzésen diadalmaskodott ellene, úgy hogy nem engedélyezett egy akciópontot sem riválisának. Ugyanígy tett a másik három ellenfelével szemben is és magabiztosan nyerte meg első Főiskolás bajnoki címét.

Tóth Martin III. helyen végzett a kadetek kötöttfogású Vágó Wágner Róbert emlékversenyén, amelyet hagyományosan a Budapesti Vasas SC rendezett. Harmadik helyezésével továbbra is versenyben maradt a válogatottságért, hiszen a hazai rendezésű kadet világbajnokságon Magyarország kettő főt indíthat súlycsoportonként a rendező jogán. Andrási József ezen a viadalon betegség miatt nem indulhatott, de leendő válogatottságát ez a hiányzás feltehetően nem fogja befolyásolni.

Vezetőedző: Szűcs András

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem