Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Október 23. 16:06, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Berki Krisztián anyaszült meztelen pózolt, pocakos kedvesével

Berki Krisztián anyaszült meztelen pózolt, pocakos kedvesével

Úgy vélik, évek múltán büszkék lehetnek majd a pikáns képsorozatra.

Krisztián erotikus fotósorozattal lepte meg kedvesét, Pamelát. A sportoló mindent megmutatott magából - tudta meg a Life.hu.

A leendő apuka különleges fotózással kedveskedett szerelmének, Pamelának. Baksa Norbert fotós pikáns képeket készített a párról. Krisztián és Pamela mindent megmutatnak magukból. A sportoló annyira belejött a fotózásba, hogy akár egy erotikus magazinban is megmutatná férfiasságát.

"Pamela szeretett volna egy fotósorozatot és régebben beszélgettünk erről. Ezért most megszerveztem neki és sikerült meglepetést okoznom. Úgy gondolom, később büszkék lehetünk ezekre a képekre és majd a gyermekünknek is megmutatjuk, milyen volt apa, anya, amikor őt vártuk" - mesélte Krisztián, aki terhesen is gyönyörűnek látja kedvesét.

"Pamela szexis kismama, számomra nagy pocakkal is rendkívül vonzó. Bár sokan gondolják úgy, hogy egy kismama ne fotóztassa magát, én ezzel nem értek egyet, és örülök, hogy Norbi barátommal megszerveztük ezt a különleges fotózást" - mesélte Krisztián, aki azt is elárulta, milyen apropóból mutatná meg férfiasságát egy magazinban. "Akkor mondanék igent egy ilyen jellegű felkérésére, ha mint mindenben, ebben is első lehetnék" - vallotta be a sportoló.

A Life.hu Baksa Norbert fotóst is megkereste, aki elárulta Krisztiánnal régóta ismerik egymást, ezért egyértelmű volt, hogy ő készíti róluk a képeket. "Úgy emlékszem, pár éve egy szépségkirálynő választáson találkoztunk Krisztiánnal és azóta jóban vagyunk" - árulta le a fotós, aki jó modellnek tartja barátját.

"Nagyon profin pózoltak, teljesen természetesen viselkedtek a fotózáson. Bár Pamelának a nagy hasa miatt voltak aggályai, megnyugtattuk, hogy így is gyönyörű és szexi a képeken" - mesélte Norbert.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára