Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Január 15. 12:47, hétfő | PR

Beköltöztek az első lakók

Beköltöztek az első lakók

Beköltöztek az első lakók a Jánosik és Társai Kft. által épített Jura Lakóparkba. A használatba vételi engedélyt még tavaly év végén megkapták. A lakásoknak több mint 50 százaléka már elkelt –

-tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

A száz százalékig magyar magántulajdonú cég saját beruházásként 1.5 millárd forintból hozta létre a 49 lakást magába foglaló mintaparkot. Azért lett mintapark a projekt, mivel a Jánosik Kft.-nek több évtizedes gyakorlata van az építőipari kivitelezésben, üzemeltetésben, parkgondozásban, s így nem hagyják magukra a beköltőzőket. Komplex szolgáltatást nyújtva gondoskodnak az ott élők kényelméről, az üzemeltetésről. A cég nem erre az egy projektre jött létre, így megbízható a hosszabb távú garanciák, szavatossági kötelezettségek teljesítésével, amely megoldás mintául szolgálhat más beruházásoknak is.
A Jura Lakópark Miskolc központjához közeli, mégis csendes, zöld területen létesült, a legkisebb lakás 60, a legnagyobb 110 négyzetméteres. Mivel országos és miskolci viszonylatban is a négyzetméter árak kedvezőek, ezért már befektetők is megjelentek a vásárlók körében.

Tervezéskor ügyeltek arra, hogy a kisebb alapterületű lakások is kényelmesen élhető teret kínáljanak az abban lakóknak. A tetőterekben 6 darab, minden kényelemmel, luxussal felszerelt penthouse otthonokat alakítottak ki.
A kivitelezés során, kiemelt szempont volt a környezettudatosság. A lakások energiaellátására takarékos, kis rezsiköltségű rendszert terveztek. A lakóparkba költözők biztonságáról zárt kert, mélygarázs és beléptetőrendszer gondoskodik. Az épületek teljesen akadálymentesítettek, liftekkel ellátottak. A gyerekes családoknak külön játszótér áll rendelkezésükre. A minta lakóparkba költözők igénybe vehetik a CSOK-ot, a kormány otthonteremtési akcióját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:30, péntek | PR

Az iroda szerepe és a hibrid munkavégzés növekvő népszerűsége

A munka világának és a munkavégzés formáinak átalakulásával az ehhez kötődő többi körülmény is változni látszik.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.