Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Május 19. 13:30, szombat | Helyi
Forrás: infoCegléd

Befogad-nap

Befogad-nap

Örökbefogadási napot tartanak vasárnap a Ceglédi Állatmenhelyen.

A ceglédi Állatmenhely vasárnap délután várja a leendő gazdikat, akik több mint 200 kutyus közül választhatják ki újdonsült kedvencüket.

A menhelyen számos kutya és macska talált már szerető gazdira, és ez a hétvégi örökbefogadási nap is azt a célt szolgálja, hogy még több négylábú leljen megfelelő otthonra. Sajnos még mindig az a jellemző, hogy jóval több kutyát lehetne befogadni, mint amennyinek hely van, ezért az örökbefogadott ebek helyére hamarosan újabb gazdira váró kutyusok kerülnek.

Az örökbefogadási napon nem csak a látogatók, de a gazdira váró kutyák is „válogatnak”. Mivel az állattartás komoly felelősség, a menhely munkatársai odafigyelnek arra is, hogy a tőlük kikerült kutyusok jó körülmények közé kerüljenek.
A Cegléden első alakalommal megrendezett örökbefogadási napnak több sztárvendége is lesz. A köztudottan állatbarát, és az árva kutyusok sorsát különösen szívén viselő Terecskei Rita mellett Muri Enikő és Julia Carpenter is örömmel fogadta a meghívást.

A gazdára váró kutyusok délután fél háromtól várják a jövendőbeli gazdikat az állatmenhely telephelyén (Cegléd, Szőlő u. 14.), ahol kutyaidomárok és oktatók adnak majd hasznos tanácsokat a helyes állattartáshoz.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció