Városlista
2021. június 18, péntek - Levente

Hírek

2013. Augusztus 28. 11:39, szerda | Belföld
Forrás: MNO

Becserélné az öreg iPhone-okat az Apple

Becserélné az öreg iPhone-okat az Apple

Régebbi modellek beszámításával igyekezne növelni az Apple-boltok forgalmát a kaliforniai vállalat. Az új készülékekhez így a vásárlók nemcsak jóval kedvezőbb áron jutnának hozzá, de a cég végre visszacsábítaná a más üzletekben vásárlókat is.

Korábban már volt róla szó, hogy Tim Cook, a cég vezére valamilyen módszerrel fellendítené a hivatalos üzleteikben az iPhone-ok iránti érdeklődést. Most úgy néz ki, hogy megtalálták a megoldást. A legújabb információk szerint ugyanis az Apple azt tervezi, hogy a korábbi iPhone-okat a felhasználók kedvezmény fejében újra cserélhetnék.

Az akciótól elsősorban azt várják, hogy fellendítse a nálunk egyáltalán nem elérhető hivatalos Apple-boltok forgalmát, mivel az iPhone-modellek 80 százaléka nem ezeken a csatornákon át talál gazdára. Remélhetőleg nálunk is kedvet kapnak egy hasonló akcióhoz a hivatalos viszonteladók, így itthon is egy újabb lökést kaphat az iPhone-készülékek értékesítése.

Címkék: apple, iphone

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 18. 19:12, péntek | Belföld

A magyarok jó kapcsolatot ápolnak az apjukkal

A magyarok jó kapcsolatot ápolnak édesapjukkal: mintegy kétharmaduk minden nap beszél vele, 72 százalékuk megosztja az örömét, minden második ember pedig a bánatát is az édesapjával

2021. Június 18. 16:10, péntek | Belföld

Megszűnt a zsúfoltság a büntetés-végrehajtási intézetekben

Az elmúlt években végrehajtott jelentős fejlesztések nyomán megszűnt a hazai büntetés-végrehajtási (bv-) intézetek zsúfoltsága - jelentette ki a büntetés-végrehajtás országos parancsnoka pénteken Budapesten.

2021. Június 18. 15:09, péntek | Belföld

A hőségben betartandó munkavédelmi előírásokra hívják fel a figyelmet

Fontos, hogy mindenki tisztában legyen a hőségben végzett munka veszélyeivel, valamint tegye meg a munkavállalók egészségének és biztonságának védelme érdekében szükséges megelőző intézkedéseket is

2021. Június 18. 14:07, péntek | Belföld

Hétezer hamis márkajelzésű ruhát találtak egy teherautóban

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai hétezer hamis márkajelzésű ruházati termékekre bukkantak egy Horvátországból Szlovákiába tartó teherautóban Rajkánál.