Városlista
2020. augusztus 15, szombat - Mária

Hírek

2013. Augusztus 28. 11:39, szerda | Belföld
Forrás: MNO

Becserélné az öreg iPhone-okat az Apple

Becserélné az öreg iPhone-okat az Apple

Régebbi modellek beszámításával igyekezne növelni az Apple-boltok forgalmát a kaliforniai vállalat. Az új készülékekhez így a vásárlók nemcsak jóval kedvezőbb áron jutnának hozzá, de a cég végre visszacsábítaná a más üzletekben vásárlókat is.

Korábban már volt róla szó, hogy Tim Cook, a cég vezére valamilyen módszerrel fellendítené a hivatalos üzleteikben az iPhone-ok iránti érdeklődést. Most úgy néz ki, hogy megtalálták a megoldást. A legújabb információk szerint ugyanis az Apple azt tervezi, hogy a korábbi iPhone-okat a felhasználók kedvezmény fejében újra cserélhetnék.

Az akciótól elsősorban azt várják, hogy fellendítse a nálunk egyáltalán nem elérhető hivatalos Apple-boltok forgalmát, mivel az iPhone-modellek 80 százaléka nem ezeken a csatornákon át talál gazdára. Remélhetőleg nálunk is kedvet kapnak egy hasonló akcióhoz a hivatalos viszonteladók, így itthon is egy újabb lökést kaphat az iPhone-készülékek értékesítése.

Címkék: apple, iphone

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 14. 19:00, péntek | Belföld

Továbbra is stagnálás várható az ingatlanpiacon

A koronavírus-járvány miatt feltorlódott kereslet-kínálat miatt június-júliusban már a tavalyi szintet ütötte az ingatlanpiac Magyarországon, a szegmenst érintő hatások kioltják egymást, ezért még stagnálás várható

2020. Augusztus 14. 18:09, péntek | Belföld

A koronavírus-helyzetben nincsenek nagyobb veszélyben az allergiások

A jelenlegi ismeretek szerint nem veszélyezteti jobban a koronavírus az allergiásokat - mondta Szigeti Tamás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ levegőhigiénés szakértője péntek reggel az M1 csatornán.

2020. Augusztus 14. 16:58, péntek | Belföld

Harmincmilliót csaltak ki egy férfitől, aki ukrán cigarettát akart venni

Harmincmillió forintot csaltak ki Mátészalkán egy férfitől, aki ukrán zárjegyes cigarettát akart venni, de még a helyette átadni tervezett, kartondobozokba csomagolt szalmát sem kapta meg.

2020. Augusztus 14. 16:02, péntek | Belföld

Nagyszülei kertjében termesztette a kábítószert - VIDEÓ

A Sümegi Rendőrőrs munkatársai elfogtak egy 43 éves helyi lakost, büntetőeljárás indult ellene.