Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Június 04. 14:55, szerda | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Bebe: „Komolyan elgondolkoztunk a családalapításon”

Bebe: „Komolyan elgondolkoztunk a családalapításon”

Magyarország szerelmese Bebe a Back II Black énekese. Vallja és hiszi: belföldön is vannak olyan csodálatos helyek, amiket látni kell. Örök szerelme, a magyar tenger, ahová a szezon kezdete előtt is szívesen ellátogat.

„Szóló karrierem beindítása miatt nagyon elfoglalt vagyok. A nyár már a Bebe bulikról fog szólni – mondja az énekes, akit az sem tarthat vissza a Balcsitól, ha elromlik az idő. – Bélámmal, ahogy én hívom a feleségemet, a múlt héten munka után autóba ugrottunk és meg sem álltunk Siófokig. Arra számítottam, hogy a naplementét már a Hotel Azúr vitorlásáról figyeljük egy pezsgő kísértében.”

Bebe: „Komolyan elgondolkoztunk a családalapításon”

Azzal nem számolt az énekes, hogy míg Pesten süt a nap, mire a szállodához érnek, elered az eső.

„Olyan típus vagyok, aki ha elhatároz valamit, azt véghez is viszi. Romantikázni szerettem volna vinni a páromat, akkor romantikázunk is – meséli elszántan Bebe – a hajót elfoglaltuk, a pezsgő be volt hűtve és a Titanic jelenet sem maradhatott el a szemerkélő eső pedig meg sem kottyant.”-nevet.

Bebe: „Komolyan elgondolkoztunk a családalapításon”

Már beesteledett, mire beértek a szállodába, így a romantika adott volt. A Prémium szárny teraszáról figyelték a Balatont, majd Bebe kibérelte Katának az egész wellness részleget, ahol kettesben lehettek.

Bebe: „Komolyan elgondolkoztunk a családalapításon”

„Én személy szerint imádom a szaunákat, sajnos a párom nem tud hosszabb időt eltölteni benn az asztmája miatt. –meséli Kata, aki férjével a dolgos hétköznapok után szívesen utazik el vidékre, ahol számtalan új és csodás helyet felfedeztek már.

Bebe: „Komolyan elgondolkoztunk a családalapításon”

Siófokon sokat jártam még tinédzserként. A nagy nyári bulik helyszíne volt a város. Mióta összeházasodtunk Danival, azóta előszeretettel fordulunk meg wellness szállodákban, és az ő elmondása szerint azért is inkább a Balaton, mint a Riviéra, mert onnan azonnal el tud ugrani bárhová, ahová csak kell.”-mosolyog Kata.

Bebe: „Komolyan elgondolkoztunk a családalapításon”

„Úgy gondolom, a korral jár, hogy megszerettem a kényelmet és a prémium dolgokat – veszi át a szót Bebe – amíg korábban belementem az őrültségekbe, ma már azon veszem észre magam, hogy romantikus estéket szervezek a kis asszonykámnak. A Hotel Azúr is olyan döntés volt, ami ezt alátámasztotta. A Prémium lakosztály óriási ágya, a kilátás, a wellness vagy éppen a napot záró relaxáló alfa ágy mind a pihenésünket szolgálta. Bevallom komolyan elgondolkoztunk a családalapításon. Most, hogy családi házba költöztünk, a gyerekünkként nevelt kutyánk mellé lassan jöhetne egy kis lurkó is. – mosolyog sejtelmesen az énekes.

Bebe: „Komolyan elgondolkoztunk a családalapításon”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.