Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2012. Május 24. 14:21, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Barátnője irányítja az öntörvényű rappert

Barátnője irányítja az öntörvényű rappert

Kim Kardashian néhány hét alatt átvette Kanye West élete felett az irányítást. A rapper állítólag úgy táncol, ahogy a reality-sztár fütyül.

A rapsztárt, Kanye Westet mindenki öntörvényű, nehezen befolyásolható emberként ismeri, azonban úgy tűnik, hogy valóságshow-hősként híressé vált partnere, Kim Kardashian még őt is képes irányítani. A pár alig néhány hete van együtt, de az ismerősök szerint a reality-celeb már teljesen átvette az uralmat West élete felett, és a férfi úgy táncol, ahogy ő fütyül.

"Rá sem lehet ismerni Kanyére. Eddig senki nem mondhatta meg neki, hogy mit csináljon, most viszont Kimnek elég csak csettinteni egyet, és ő máris ugrik. Az ismerősök nagy része nem is érti, mi történik, és nagyon furcsállja ezt a hirtelen változást - mondta el a sztár egyik barátja. - A minap például Jay-Z-vel mentek vacsorázni Londonban, de Kim miatt senki nem tudta jól érezni magát. Jay azt várta, hogy hosszú órákat tölthet majd velük, Kim azonban unatkozott, és ezt szóvá tette Kanyénak is. Alighogy belesúgott pár szót a fülébe, Kanye már elnézést is kért Jaytől, és indultak haza."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.