Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Július 06. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Baj lehet Beckhamék babájával?

Baj lehet Beckhamék babájával?

Hétfőn kellett volna császármetszéssel a világra jönnie a negyedik Beckham csemetének, de valamiért az orvos nem vállalta az előrehozott szülést.

 

 Egy ideje már kész tényként kezeli a világ, hogy Victoria és David Beckham lánya július negyedik napján fog megszületni. Ám mivel a dátumon már túl vagyunk, a pici pedig még mindig a mami hasában van, felmerül a kérdés, hogy mi történt. Az egykori Spice Girl azt szerette volna, ha negyedik gyermekük a tizenkettedik házassági évfordulójukon, az idei Függetlenség napján jön világra, ezzel számmisztikailag is megkoronázva negyedik évüket az USA-ban. Viszont ebbe az orvosa csak azzal a feltétellel ment bele, hogy övé a végső döntés, mert időpontra szülni veszélyes dolog, amennyiben a baba nem áll még készen a kinti éltre. Eme kitétel miatt pedig sokan találgatni kezdtek, hogy vajon nem merült-e fel valamilyen komplikáció Beckhamné terhességében. Máskülönben már megérkezett volna Anglia leghíresebb családjának új trónörököse.

A család sajtósa azonban nyugalomra intett mindenkit, és elmondta, hogy soha nem is volt betervezve a hétfő, mint a születés dátuma. A pici valamikor jövő héten fog kibújni, amikor a természet elrendeli. Bár Simon Oliveira valószínűleg akkor is ezt nyilatkozta volna, ha David a kezében lányával integet egy kórház teraszáról, amennyiben előtte elrendelik neki munkáltatói ezen szavakat.

Az internetfaluban azonban így is elterjedt az a pletyka, miszerint Victoria már pénteken bevonult az egyik Los Angeles-i klinikára, hétfőn pedig a tervek szerint életet adott lányának, aki csaknem három kilóval született, és a Felicity nevet kapta a szüleitől. Bár ez esetben Becks igencsak nyugodt típus és remek pókerarccal rendelkezik., mert pár órával a feltételezett nagy esemény előtt ő még sajtótájékoztatót adott csapata új, hármas számú alternatív mezéről.

Címkék: Beckham

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.