Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Május 15. 17:54, kedd | Helyi
Forrás: infoCegléd

Babfőző verseny

Babfőző verseny

Idén is megrendezésre került az Öregszőlői Babfőzőverseny.

A Erdődi Péter ötlete alapján hagyományteremtő céllal életre hívott verseny ez évben is a hazánkban oly nagy népszerűségnek örvendő babot helyezte a központba. A jó hangulatú rendezvényen, különféle módon elkészített bab ételek szálltak versenybe a zsűri kegyeiért.

A résztvevőihez idén az időjárás is kegyes volt, így egy igazán kellemes napot tölthettek együtt versenyzők és az érdeklődők. Az Öregszőlői városrész felett már kora délelőtt jókor illatfelhő kavargott jelezve, hogy itt valami finomság készül. Pontosabban finomságok, hiszen több csapat is fakanalat ragadott a megtisztelő cím megszerzéséért.

Az évről-évre nagyobb sikernek örvendő versenyt idén a Sanamed csapata nyerte meg, akik az idén újdonságnak számító szabadtéri sütőben készítették el díjnyertes rakott babjukat.

A különféle módon elkészített bab ételeket többek között Imregi Ferenc, az Imregi Családi Vendéglő egyik vezetője zsűrizte, de természetesen egyik résztvevő sem távozott üres kézzel a rendezvényről, mely a tervek szerint jövőre is várja az érdeklődőket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció