Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Április 16. 13:04, kedd | Belföld
Forrás: police.hu

Babakocsiban tolta el a lopott szajrét az autófeltörő nő

Babakocsiban tolta el a lopott szajrét az autófeltörő nő

Bíróság elé állítási javaslattal zárták le a minap a XIII. kerületi nyomozók annak a két autófeltörőnek az ügyét, akik tizenegy kocsit törtek fel, majd ötből loptak is.

A 21 éves, budapesti M. Irén és társa, egy 19 éves csenyétei férfi április 12. és 14. között Budapest XIII. kerületében 11 járművet megrongált és feltört. Az elkövetők öt alkalommal, összesen 160 ezer forint értékben, különböző műszaki cikkeket és okmányokat loptak, miután betörték a furgonok, illetve az autók ablakát – közölte a rendőrség honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói egy napon belül azonosították az elkövetőket, majd április 14-én hajnalban a Frangepán utcában éppen autófeltörés közben tetten érték őket. A rendőrök a férfinál megtalálták a bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközt, a nőtől pedig egy babakocsiban az ellopott tárgyakat.

A nyomozók az elkövetőket előállították a kerületi rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették őket lopás bűntett miatt. A gyanúsítottak a kihallgatáson beismerték a bűncselekmények elkövetését.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói bíróság elé állítási javaslattal adják át az ügyet az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára

2024. Április 15. 06:13, hétfő | Belföld

118 éves melegrekord dőlt meg

Megdőlt a 118 éves országos és a 85 éves fővárosi melegrekord is szombaton - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján vasárnap.

2024. Április 15. 06:00, hétfő | Belföld

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.

2024. Április 14. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: