Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Május 25. 19:31, szombat | Helyi
Forrás: infoCegléd

Baba-mama szoba

Baba-mama szoba

Mostantól a kisgyermekes családoknak is könnyebb lesz az ügyintézés

Baba-mama sarkot alakított ki az ügyfélbarát szolgáltatások növelésének érdekében a Pest Megyei Kormányhivatal a Ceglédi Járási Hivatalban. Az elkészült helyiségrészt Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott adta át május 24-én.


Az ügyfelek igényeit és érdekeit figyelembevevő ügyfélközpontú működés, és az egységesen magas színvonalú, mindenki által hozzáférhető szolgáltatások kialakítása a Pest Megyei Kormányhivatal alapvető célkitűzése – mondta a baba-mama sarok átadása alkalmával Pest megye kormánymegbízottja. Tarnai Richárd kijelentette, a mostani kezdeményezéssel minimális anyagi ráfordítással tudta a kormányhivatal kényelmesebbé, kulturáltabbá tenni a kisbabával érkezők hivatali ügyintézését.

A kormánymegbízott kiemelte, a baba-mama szobák kialakítása a hivatal közösségépítését is jól szolgálja, hiszen a dolgozók sokat hozzátettek ahhoz, hogy a gyerekek számára hangulatos sarkot varázsoljanak az intézményekbe. Terbe Szabó Csilla, a Ceglédi járási Hivatal vezetője hozzátette, a szobák megszépítésében a helyi óvodák is részt vettek, a falakat ugyani ceglédi kisgyerekek rajzai díszítik.

A Ceglédi Járási Hivatalban a baba-mama szobán kívül egy játszósarok is kialakításra került, ami az ügyeiket inéző szülők gyermekeinek rendelkezésére áll majd.

Az átadáson Dr. Terbe-Szabó Csilla, a Ceglédi Járási Hivatal vezetője mellett Földi László polgármester is részt vett, aki szinté üdvözölte a kezdeményezést.

Mindezeken felül a Ceglédi Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége is egy új játszósarokkal bővült.


foto: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására