Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. December 20. 11:58, kedd | Helyi
Forrás: infoCegléd

Az utolsó hangok

Az utolsó hangok

Ahogy minden évben, így idén is a Kossuth Lajos Gimnázium Leánykarának nagyszabású koncertje zárta a Karácsonyt Váró Adventi Hangversenysorozatot.

Teltház fogadta szombat este a gimnázium leánykarának tagjait, akik a Szent Kereszt Katolikus Templomban álltak közönség elé. A koncertet Bokros Levente katolikus plébános nyitotta meg. Az énekkart most is, mint mindig Soltészné Lédeczi Judit vezényelte. A szóló és kórus dalok közé egy-egy hangszeres előadást is belecsempésztek a műsorba. A gimnázium leánykarának műsora igazi karácsonyi hangulatba hozta a közönséget.

A szombati hangversenyt a Szabadság téri gyertyagyújtás előzte meg, ahol meggyújtották a város adventi koszorújának utolsó gyertyáját. A műsor a Várkonyi István Általános Iskola tanulói szolgáltatták, akik egy Betlehemi jelenetet mutattak be az egybegyűlteknek. Az adventi koszorú negyedik, és egyben utolsó gyertyáját Bögös István, az iskola igazgatója gyújtotta meg.

Az aranyvasárnap délutánját pedig Mester Dávid és Hepp Ildikó karácsonyi koncertje ragyogta be, akik az Evangélikus Templomban fokozták a karácsonyi hangulatot. A koncertet Vámosi Anita kísérte végig fuvolán.

Fotó: Kisfaludi István

További képek a KÉPGALÉRIÁBAN!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció