Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2015. November 25. 17:50, szerda | Helyi sport

Az utánpótlást illeti most a dícséret

Az utánpótlást illeti most a dícséret

Ismét sikeresen szerepeltek a Ceglédi VSE vízilabda szakosztályának utánpótlás csapatai a hétvégi csapatmérkőzéseken.

A hétvégén ismét sikeresen szerepeltek utánpótlás csapataink. Az országos leány gyermek bajnokságban Vác csapatát győztük le 7:18-ra, ezzel megszerezve az első pontjainkat. A lányok már szinte kiéhezve várták első győztes meccsüket, amit nagy szívvel és egy csapatként játszva meg is szereztek.

Felnőtt csapatunk hazai környezetben sajnos tovább rontotta idei statisztikáját. Egy fiatolokból álló Pécs ellen szenvedett vereséget 15:11-re. A csapat az elején dekoncetráltan játszott és ezt kihasználva, a pécsi csapat a második negyedben olyan nagy mértékű előnyre tett szert, hogy hiába javult a védekezésünk és a támadásunk csak szépítésre maradt erőnk a végére.

Az utánpótlás fiú csapataink a Hódmezővásárhely csapatait fogadták. A gyermek csapatunk a keleti csoport első helyén álló csapata ellen szállt vízbe, mely során - tisztes helytállással ugyan de - 7:10-re alul maradt. A center korai kipontozódása miatt a támadó játékból mindenkinek ki kellett vennie a részét, ami maximálisan meg is történt ezért külön dícséret illeti a fiatalabb játékosokat.

A serdülő illetve Ifjúsági csapataink a keleti csoport harmadik helyén álló korosztályos hódmezővásárhelyi csapatok ellen szálltak vízbe. Mindkét mérkőzés kapcsán órási csatára lehetett számítani. A serdülő csapat már az elején megmutatta, hogy győzni jöttek le az uszodába. A jó védekezésnek köszönhetően olyan előnyre tettek szert, amivel a mérkőzés végül 15:11-re megnyerték. Az Ifjúságiak a meccs elejétől kiélezett harcot vívtak a 3 pontért egészen a harmadik negyedig, amikor a kiváló védekezésnek köszönhetően több kontrából gyors gólokat lőttek, így 16:13-ra megnyerte a mérkőzést ifi csapatunk.

A hétvégén OB II-es férfi csapatunk hazai környezetben szombaton (11.28) 13 órakor Gyöngyös ellen száll vízbe, 16.45 időpontban pedig Miskolc ellen. Vasárnap (11.29) a szakosztály legfiatalabb csapata (2005-ben születtetek) 13 órai kezdéssel a KSI ellen játszik a ceglédi uszodában.

Szerettel várunk minden vízilabdát szerető szurkolót!!!

Zám Attila
fotó: Kisfaludi István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem