Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. Szeptember 19. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: orientpress

Az ország első közbringa rendszere Esztergomban kerül átadásra

Az ország első közbringa rendszere Esztergomban kerül átadásra

Már csak pár nap és elkészül az ország első közösségi kerékpáros rendszere Esztergomban, melyet szeptember 20-án a fejlesztő Neuzer Kft. ügyvezetője, Neuzer András és Völner Pál államtitkár ad át a belvárosban.

A fejlesztő Neuzer Kft. az ország első közösségi kerékpáros rendszerét Esztergomban adja át és mutatja be szeptember 20-án 12 órakor a Bástya áruháznál. Az eseményen az országos újdonságot Neuzer András ügyvezető és Völner Pál, infrastruktúráért felelős államtitkár adja át Esztergomnak.

Hat állomás készült el első körben, 80 dokkolóegységgel és 50 kerékpárral. A rendszer teljes kiépítése után Esztergomban 100 kerékpárt lehet kölcsönözni, 10 állomáson, tájékoztatott közleményében a cég.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:16, szerda | Belföld

Zuhanórepülésben az ipari termelés

KSH: márciusban 10,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.