Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Április 26. 18:12, csütörtök | Helyi
Forrás: infoCegléd

Az én kis kertem…

Az én kis kertem…

A szomszéd kertje mindig zöldebb? Most induló versenyünk választ ad a sok esetben csupán szimbolikus jelentésű kérdésre.

Egy szépen gondozott kert az év minden szakában bőven nyújt látni és tennivalót gondozójának, de mindközül talán a tavaszi időszak az, ami a leglátványosabb és egyben legforgalmasabb periódusa.

Az igazán lelkes kertészeket már az első tavaszi napsugarak buzgó tettekre sarkalják, hogy álmos kiskertjüket mihamarabb színesbe öltöztessék.

Néhány okos, jól átgondolt ötlettel és ízléses elrendezéssel a legkisebb kertből is mutatós oázist varázsolhatunk, amit aztán jó érzéssel mutogathatunk ismerőseinknek, hiszen a saját kezünk munkáját dicsérő, akár talpalatnyi kis földterület nem csak szemünket gyönyörködteti, de közérzetünkre, sőt önérzetünkre is jó hatással lehet.

Az én virágoskertem” elnevezésű fotópályázat a környék legszebb kertjét keresi.

Mutasd meg kerted legszebb részletét és arasd le a babérokat!

Érdemes, hiszen a nyertesekre most is értékes nyeremények várnak!

A fényképes alapú versenyre jelentkezni ismét az infocegléd facebook oldalán (www.facebook.com/infocegled) található jelentkezési űrlap kitöltésével lehet április 27-től egészen a verseny végéig. Akik azonban később jelentkeznek, értelemszerűen kisebb eséllyel indulnak azokkal szemben, akik már az első naptól kezdve gyűjtik a szavazatokat.

A jelentkezőket érkezési sorrendben töltjük majd fel, viszont szavazni egységesen csak május 15-től lehet majd. A rendszer előtte nem enged senkit szavazni! A verseny június 1-ig tart.

A nyereményeket folyamatosan töltjük fel oldalunkra!

Jó versenyzést és jó szórakozást kívánunk minden kedves olvasónknak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció