Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Május 03. 12:27, csütörtök | Helyi sport
Forrás: infoCegléd

Asztalitenisz delegáció Cegléden

Asztalitenisz delegáció Cegléden

Jónyer Imre négyszeres világ bajnok rögtönzött bemutatót tartott a ceglédi asztalitenisz klubban.

Ceglédre látogatott Pákh Imre, az asztalitenisz szövetség elnöke(középen, ságra pólóban). A New York és Budapest között ingázó műgyűjtő-vállalkozó, a Munkácsy-képek szenvedélyes gyűjtője 2011 óta az asztalitenisz szövetség elnöke.


Pákh Imre még megválasztásakor elhatározta, hogy körbejárja és meglátogatja az asztalitenisz sportág legfontosabb hazai bázisait. A szövetség elnöke ennek a körútnak a kapcsán jutott el Kecskemét után Ceglédre is. A látogatás célja, hogy a jobb felszereltségű klubokból területi utánpótlás bázist hozzanak létre, melynek egyik Kelet-Magyarországi centruma állandó 10 asztalos termével Cegléd lenne.


A szövetségi elnököt útjára Lakatos Gyula tanácsadó és Jónyer Imre, szakmai alelnök, négyszeres Világ Bajnok kísérte el. A küldöttség tagjai a klub meglátogatása során kipróbálhatták a helyi asztalokat. Jónyer Imre még a Vasutas Sport Egyesült 75. évfordulójára készítetett „gigantikus” ütővel is pattintott párat, melyen az EB és VB nyertes játékosok aláírása között az ő egykori névjegye is megtalálható.


A delegáció tagjai később a Jazz Cafe kerthelységében ültek össze egy kis beszélgetésre, ahol Horváth József a Vasutas Sport Egyesület elnöke fogadta őket és látogatásuk emlékére egy-egy, a Vasutas Sport Egyesület 75. évfordulójára kiadott könyvvel ajándékozta meg őket.


fotó: Kisfaludi István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 12:02, kedd | Helyi sport

Bajnoki elődöntős a Ceglédi KE

2024. Április 16. 11:46, kedd | Helyi sport

Döntetlen a Tata ellen

2024. Április 02. 16:50, kedd | Helyi sport

Győzelem a playout-ban

2024. Március 18. 11:29, hétfő | Helyi sport

Két verseny, két bronzérem