Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Március 26. 19:17, hétfő | Helyi
Forrás: infoCegléd

Aranyoroszlán Cegléden

Aranyoroszlán Cegléden

Vasárnap sport- és egészségnapot tartottak a Sportcsarnokban és környékén.

Vasárnap délelőtt nem csak a tavaszi időjárás, de egy kellemes és hasznos program is a szabadba csábította a ceglédieket. Az Arany Oroszlán Sport- és Egészségnap elnevezésű program március 25-én egész napos ingyenes családi rendezvényekkel várta az érdeklődőket. Az eseményen senki sem maradt tétlen, ki-ki a maga képességeihez mérten talált magának elfoglaltságon.

A tavaszi napsütésben váltófutás, nordic walking és csocsó várta a kicsiket és a nagyokat egyaránt. A vállalkozóbb kedvűek pedig részt vehettek a Gubody park és a Sportcsarnok területén megrendezett pest megyei park- és teremtájfutó bajnokságon.

A szervezők az alaposan megmozgatott résztvevőket emléklappal jutalmaztak, a legalább hét programon résztvevők értékes ajándéksorsoláson vettek részt, az iskolát képviselő, gyerekcsoportokat elkísérő nevelők, szülők fáradozását pedig 3 alkalmas nordic walking tanfolyammal, 10 főt pedig 1 napos Tisza-tó vízitúrával jutalmaznak a szervezők!

A rendezvényre kilátogatókat egy 17 m hosszú, speciális egészségügyi szűrőkamion és drogprevenciós sziget is várta. A szűrőprogram célja az egészség megőrzése a betegségek megelőzése, az egészségi állapot javítása a legkorszerűbb lehetőségekkel.

A sportprogramok mellett „A ceglédi sport nagyjai” címmel kiállítás nyílt a Ceglédi Sportmúzeumban.

Fotó: Kisfaludi István

További képek a KÉPGALÉRIÁBAN!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció