Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. Szeptember 15. 14:45, csütörtök | Helyi

Álomkezdés után fájdalmas befejezés

Álomkezdés után fájdalmas befejezés

Ezúttal nem sikerült a Ceglédi VSE labdarúgó bravúr a Nyíregyháza ellen

Nehéz lenne jobban kezdeni egy mérkőzést, mint ahogy azt a csapat a legutóbbi mérkőzésen tette, a második percben már vezettünk a sérülésből vissza térő Asztalos góljával. Majd egy-egy veszélyesebb lehetőség után a 10 percben Albert Ádám ívelt be egy szögletet, a labda lepattant és a kavarodás után Nánási kotorta a labdát a kapuba. Tíz percnyi játék után két góllal vezettünk, álom kezdés.

Az egész mérkőzésről elmondható, hogy a Szpari sokkal többet birtokolta a labdát, csapatunk csak ellentámadásokból tudott veszélyeztetni, azt viszont az első félidőben kimagaslóan tette. Sajnos a folyamatos vendég labdabirtoklásnak meglett az eredménye és már a 14. percben szépíteni tudtak Rezes révén. Folytatódott a magas nyíregyházi labdabirtoklás a gól után is, de látszott a csapaton, hogy nem remegtek meg a lábak a gyors szépítés után. Pozsár és Asztalos révén veszélyes ellentámadásokat tudtunk vezetni, amikből végül sajnos kapura lövés nem lett.

Az első félidőben igazán egyik csapat sem lehetett elégedett a játékvezetők ténykedésével, aminek köszönhetően volt is rugdosódás mindkét részről. A sporttárs megítélésén nem javított, amikor egy tiszta büntetőt nem fújt be a Tóth Milán elleni szabálytalanság után. Majd ezt tetőzte, amikor a 45.percben szintén egy szabálytalanság után büntetőt ítélt, majd visszavonta azt a partjelző intésére. Tévesen…

Albert Ádám viszont igazságot szolgáltatott és az első félidő hosszabbításában megszerezte a csapat harmadik gólját. Három egyes eredménnyel mehettünk tehát a szünetre.

A második félidő sajnos komoly változásokat hozott (nem a labdabirtoklásban), már a 49. percben szépíteni tudott a vendégcsapat, majd a 68. percben egyenlíteni is. Onnantól mintha megtört volna a csapat, de inkább elfáradt mentálisan, ami talán annak köszönhető, hogy folyamatosan kergettük az ellenfélnél lévő labdát. A fáradtságból pedig pontatlanságok, figyelmetlenségek következtek, aminek a következménye lett, hogy még további két gólt kaptunk a második játékrészben, amit összességében 4:0 arányban veszítettünk el. A végeredmény tehát 3:5, ezzel a csapat a 16. helyre csúszott vissza.

Javítani vasárnap Dorogon (kell) lehet.

Kőházi Ádám

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció