Városlista
2024. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2011. November 10. 11:10, csütörtök | Helyi
Forrás: infoCegléd

Akkumulátor nélküli lopták el az autót

Akkumulátor nélküli lopták el az autót

Az elmúlt héten tovább emelkedett a bűncselekmények száma a korábbi magas számhoz képest is.

Az elkövetések jelentős részét leginkább lopások, betörések, alkalmi lopások tették ki. A tapasztalatok szerint a közelgő ünnepek előtt mindenképpen számítani kell házaló árusokra , akiknek nem kell feltétel nélkül mindent elhinni, ugyanis gyakran a házalás mellett a fő szándékuk a házba bejutás, ahonnan trükkökkel értékeket próbálnak meg- megjegyzem nagyon sokszor sikerrel – ellopni.

Annak ellenére, hogy a viszonylag kisebb bűncselekményekből elég sok történt a múlt héten, kiemelt bűncselekmény miatt 3 nyomozást kellett elrendelni, 2 esetben súlyos testi sértés, egy esetben gépkocsilopás miatt.

- Cegléden a buszpályaudvarról szállítottak kórházba egy férfit 8 napon túl gyógyuló arccsonttöréssel és szemsérüléssel. Kihallgatása ezidáig nem volt lehetséges állapota miatt, de valószínűleg bántalmazás miatt szerezte sérüléseit.

- Albertirsán a Kakasi dűlőben a főbérlő bántalmazta albérlőjét, akinek az eset során eltört a bordája.

- Cegléden az Összekötő úton egy bekerített telephelyre ment be ismeretlen elkövető úgy, hogy a lakatot levágta, és az ott parkoló akkumlátor nélküli kb.200.000 .-Ft értékű tehergépkocsit ellopta. A tehergépkocsiban mintegy 150.000.-Ft értékű műszerek voltak.

Amit a bűnügyekkel kapcsolatban mindenképpen meg kell említeni, hogy a múlt héten is volt 4 olyan gépkocsifeltörés, amikor a gépkocsiban látható helyen az ülésen előlhagyott táska, értékek keltették fel az alkalomra váró tolvaj érdeklődését. Kérünk mindenkit, igyekezzenek az értékeket nem látható helyen elhelyezni, de a legszerencsésebb, ha nem is hagyják az autóban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 13:54, péntek | Helyi

Kossuth sütemények a városi könyvtárban

2024. Szeptember 20. 12:24, péntek | Helyi

Virággal emlékeztek a néhai vezetőkre

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre