Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Augusztus 23. 10:38, péntek | Helyi
Forrás: kéttorony

Akkor hol is volt a lövöldözés? (+Videó)

Akkor hol is volt a lövöldözés? (+Videó)

Cegléd vagy Albertirsa?

Több helyi és környékbeli média, így az infocegléd, valamint a Kéttorony is beszámolt arról a lövöldözésről, melyről a rendőrség hivatalos oldalán olvasni lehetett csütörtökön. (A korábbi cikket lásd ITT!)

A rendőrségi oldal egy ceglédi vendéglátóegységet jelöl meg az eset helyszínéül, ahol egy 40 éves férfi többször rálőtt vitapartnerére. (A rendőrségi közlemény ITT érhető el!) Ugyanakkor több médium is utána eredt a hírnek és kiderül, hogy a ceglédi kocsma az valójában albertirsai?!

Többek közt a „Tények” című műsor is riportot készített az eset kapcsán és annak alapján nem Ceglédről, hanem Albertirsáról van szó, ahol egy férfi lövöldözött egy albertirsai presszóban.
Először a saját húgát kezdte el verni, majd a lány segítségére siető fiatal férfival lökdösődni kezdett. Ezután vette elő a fegyverét, amivel négyszer lőtt is. Többször eltalálta a másik férfit, aki megsérült – derül ki a TV2 kereskedelmi csatorna hírműsorából.

Nem először fordulna elő, hogy településneveket, helyszíneket rosszul adnak meg, mint ahogy a jelek szerint most a rendőrség honlapján - az nem hibázik, aki nem dolgozik - , de az azért majd egy teljes nap alatt az „eredeti”, hivatalos hírközlőnek csak a javára válna, ha a hibát javítaná. Vagy a „Tények” c. műsor járt rossz helyszínen?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására

2024. Március 22. 15:52, péntek | Helyi

Elérhető a Cegléd applikáció