Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2015. Április 15. 14:15, szerda | Helyi
Forrás: Police

Ágyukból ugrasztottak ki három férfit a ceglédi rendőrök

Ágyukból ugrasztottak ki három férfit a ceglédi rendőrök

Utazó bűnözők kerültek rendőrkézre

Ágyukból ugrasztottak ki három férfit a ceglédi zsaruk Kecskeméten. Azzal gyanúsítják őket, hogy utazó bűnözőként az albertirsai temetőnél feltörtek egy személyautót, és elvittek belőle egy táskát.

Az albertirsai temető előtt parkoló gépkocsit a tulajdonosa március 9-én kora délután csupán rövid időre hagyta őrizetlenül, amíg a sírkertben volt. Távollétét kihasználva az elkövetők betörték autója egyik ablakát, és elvitték a táskáját a személyes okmányaival, mobiltelefonjával és pénzével. A sértett feljelentést tett a Ceglédi Rendőrkapitányságon.

Beszereztük és elemeztük a temetőhöz közeli térfigyelő kamerák felvételeit – mondta Ámán András alezredes, a Ceglédi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának vezetője. – Megállapítottuk, a tettesek egy szürke Daewooval közlekedtek, és azonosítottuk a dolog elleni erőszakkal elkövetett lopással megalapozottan gyanúsítható férfiakat.

A ceglédi nyomozók Dávid László őrnagy, bűnüldözési alosztályvezető irányításával, a kecskeméti zsaruk bevonásával szervezett akcióban március 18-án 5 óra 15 perckor kecskeméti otthonukban elfogták P. József Istvánt (36) és P. Istvánt (40), majd 5 óra 35 perckor K. Károly Pálnak (34) is bilincs került a csuklójára. Mindhárom férfit előállították a ceglédi kapitányságra, lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult ellenük eljárás. Kihallgatták őket, szabadlábon védekeznek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 14:17, csütörtök | Helyi

Városalapítók Napja

2024. Április 05. 13:36, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat!

2024. Március 26. 13:34, kedd | Helyi

Bach Mindenkinek Hangverseny – Cegléd, 2024

2024. Március 22. 17:33, péntek | Helyi

Felhívás Cegléd Város Pedagógiai Díj adományozására